Støtter spionsiktede Frode Berg i ny singel

Artisten Pål Moddi Knutsen støtter spionsiktede Frode Berg i ny singel.

Støtter: Atisten Pål Moddi Knutsen støtter Frode Berg i sin nye singel.   Foto: Pressefoto

kultur

Det opplyser pressekontakt Glenn Larsen i Indianer.


Moddi: – Tror folk er lei overformatert pop

På Moddi Knutsen er aktuell med en ny singel, et nytt album og en turné i Norge i år.

 

– Fredag denne uka ble singelen «Kriegspiel» sluppet. Det er den andre singelen fra Pål Moddi Knutsens kommende album «Like in 1968». Den utvilsomt mest lystige låta så langt i hans karriere har også et av de dystreste bakteppene, forklarer Larsen, og fortsetter:

– Neste uke stilles den norske grensevakten Frode Berg for retten i Moskva, tiltalt for spionasje for den norske e-tjenesten. Samtidig gir artisten Moddi ut singelen «Kriegspiel», som er en ubetinget støtteerklæring til den spionasjesiktede nordmannen. Moddi selv sier:

– Gjennom arbeidet med forbudte sanger lærte jeg at når noen ønsker at du skal holde kjeft om noe, er det som oftest noe viktig de forsøker å skjule. Derfor skrev jeg denne sangen ikke bare til Frode Berg, men til alle som blir ofre for storpolitikkens skyggespill. Jeg bryr meg ikke så mye om hva han har gjort eller ikke gjort. Han har gitt alt for Norge, og da bør man kunne forvente at vi også stiller opp for ham.