Kommer til Finnsnes med kofferten full av Bon Jovi-låter

Det er musikk fra midten av 80-tallet og oppover signert bandet Bon Jovi som fyller den musikalske menyen til Otto´s denne lørdagen.

Besetning: Blaze of Glory består av Herbjørn Jakobsen (gitar/vokal), Tor-Erik Schytte (gitarer), Kenneth Pedersen (trommer/vokal), Morten Pettersen (bass), Ken Roger Bråten (tangenter/vokal) og Monica Nordgård (kor).   Foto: Morten Eriksen

kultur

Det opplyser daglig leder Krister Viken i U:Rock Productions. Det er han som har booket inn tributebandet Blaze of Glory, som han sier vil bli et helt nytt bekjentskap for mange i vårt område.

80-og 90-tall

– Jeg har tidligere vært ute og forsøkt å booke Blaze of Glory til festivaler. Blant annet Finnsnes i Fest, uten å lykkes. Dette er veldig etterspurt band, og når de nå for første gang opptrer på Finnsnes så regner jeg med at interesserte kjenner sin besøkelsestid. Det kan ble en tid før de kommer tilbake, hvis det i det hele tatt skjer, påpeker Viken.

– Hvor kommer dette tributebandet fra?

– Blaze of Glory har base i Sandnessjøen. Det består av musikere som selv vokste opp med Bon Jovis musikk, og som er svært dedikerte i forhold til det de holder på med. Men også Bon Jovi er fremdeles aktiv, selv om det ble etablert såpass tidlig som 1983. Men deres storhetstid har de lagt bak seg, og det er låter fra denne perioden Blaze of Glory har tatt tak og fremfører på en glimrende måte, forklarer Krister Viken.

Det er altså lørdag 16. januar at tributebnadet slår til i lokalene til Otto´s på Finnsnes.

– Forventer du primært bra voksne mennesker på denne konsertsen?

– Jeg forventer besøk av unge voksne og oppover. Men det er klart at det kanskje kan være ekstra fristendene for mennesker som var ung i tidenmidt på 80-tallet og 90-tallet, og som lyttet til musikkenn til Bon Jovi da, og gå ut og gjenoppleve noe av dette live på en scene i nærheten. Det er jo langt fra hverdagskost, mener Viken.

Hitparade

Blant låter som Bon Jovi gjorde seg bemerket med, og som også står på repertoaret til Blaze of Glorye, nevner Krister Viken låter som «You Give Love A Bad Name», «Livin On a Prayer», «Its My life», «Born To Be My Baby», «Wanted Dead or Alive» og «Bed of Roses».

– På en konsert med Blaze of Glory får du høre disse, og en rekke andre låter fra dette bandet. Altså er det intet mindre enn en hitparade med musikk av Bon Jovi man kan oppleve på Otto´s denne helga, slutter Viken.