– Vi er litt på kanten, og byr på oss selv

Sterke scener kan forekomme i årets revy fra Botnrussen.

KLARE: Fra venstre Eskil Femsteinevik, Helga Foshaug Fredriksen, Konstanse Grande Øijord, Kathrine Jensen og Sofie Amalie Jensen, som man vi se på scenen i russerevyen «Botn Rewind FT. Millenniumsbarna», som er satt opp i Kulturhuset både fredag og lørdag.   Foto: Reidar Ingebrigtsen

kultur

Det opplyser Eskil Femsteinevik, som er en av til sammen 84 elever ved Senja videregående skole Avdeling Finnfjordbotn, som på en aller annen måte er involvert i revyen. Selv om ikke riktig alle av denne elevmassen vil åpenbare seg på scenen i Kulturhuset på Finnsnes kommende fredag og lørdag, vil det likevel til tider være ganske tett befolket der.

– Det er Roy-Arne Johannessen, som er profesjonell standup-komiker, som har regien på denne revyen. Hvordan har det vært?