Beat Express har spilt opp under det årlige arrangementet før.

– Senjahopen er et trivelig sted å spille på under Fisk og Fotball, med mange blide og feststemte mennesker på plass. Vi har gitt lyd i fra oss på dette arrangementet tidligere, og føler oss ganske priviligert som får til å bidra med vårt i slike sammenhenger, understreker Håvard Høgstad i Beat Express.

Fisk og Fotball åpnet torsdag denne uka, og varer til og med søndag.

– Det er altså du som er vokalisten i Beat Express?

– Selv kaller jeg meg bare for bass og diskant, fordi jeg synger og spiller bassgitar i bandet. Men det stemmer at det er jeg som gjør vokalistjobben.

Foruten Håvard Høgstad består Beat Express av Stein-Gunnar Eriksen på gitar og kor, Vegard Johansen på tangenter og kor, og til slutt Kurt Olsen på perkusjon.

Fredag og lørdag

– Dere skal etter det jeg forstår spille opp i bygdehuset i Senjahopen både i kveld og i morgen kveld.

– Det stemmer. I dag arrangerer Fisk og Fotball det de kaller for pubkveld i bygdehuset. Da serverer man drikkevarer, og aldersgrensen er derfor satt til 18 år. I morgen er det vanlig fest på huset vi spiller opp til, noe som vil si at også ungdommer har adgang.

Beat Express er snart 10 år, og består av rutinerte musikere som har vært innom flere band i Midt-Troms. De aller fleste av dem opprinnelig fra Senja.

Ønskelig

– Tar dere i mot musikkønsker?

– Vi har et repertoar som er såpass bredt at vi tror at folk slipper å komme med spesielle ønsker. Men hvis noen likevel skulle ha noen tar vi selvsagt i mot musikkønsker.

Beat Express har ifølge sin egen nettside et repertoar som strekker seg fra 50-talls rock til moderne låter. Fellesnevneren er stor gjenkjennelse og høy allsangfaktor på stoffet de presenterer.

MUSIKK: Gruppa Beat Express spiller i bygdehuset i Senjahopen både fredag og lørdag kveld. Foto: Pressefoto