Det forsikrer Christine Henriksen, som blant annet kan opplyse at duoens første plate skal lanseres på tampen av året. Hun lover også at De Ubrukelige er stand til å gi lyd fra seg.

– Selv om vi bare er to kan vi lage mye leven. Jeg kan forsikre at det høres når vi to står på scenen. Både når vi spiller og prater, sier finnsnesjenta.

Førstkommende fredag og lørdag opptrer De Ubrukelige på henholdsvis Pila Pub & Kultur på Skaland på Senja og Fruene på Torget på Finnsnes. Når duoen entrer scenen medbringes kun eget stoff, der også humor er en viktig bestandel av underholdningspakken.

Christine Henriksen kaller opptredene på Senja og Finnsnes for en liten miniturnè. Det var duoen selv som tilbød seg å komme nordover. Sist det skjedde var da den opptrådte på Kråkeslottfestivalen i fjor.

Intime arena

– Duoen har aldri opptrådt på disse stedene før. Når det gjelder Fruene på Torget så synes jeg at det er veldig bra at Finnsnes har fått en ny kulturarena som dette. Og Pila Pub & Kultur på Skaland har jo fått noen glimrende artister og band til å opptre der. Vi gleder oss til å besøke begge stedene, understreker Henriksen.

Morten Eriksen ved Pila Pub & Kultur opplyser at de kan tilby 60 sitteplasser på konserten, og det fortsatt er noen ledige sitteplasser til den.

– Det som etter min mening er en fordel med en konsert i en setting som vår er at folk ikke behøver å sitte fastlåst i et sete hele tiden. Her kan man bevege seg, spise og drikke og veksle noen ord med andre underveis, påpeker han.

Eriksen mener man har en spennende konsertopplevelse i vente, med en duo som passer inn i en slik intim setting som Pila Pub & Kultur tilbyr.

Sitteplasser

Også innehaver Elinor Sarnes ved Fruene på Torget kan opplyse at billettsalget til konserten hos dem på lørdag er godt i gang. Men at det også der er noen ledige plasser.

– Vi vil helst tilby sitteplasser. Vi har hatt over 90 mennesker på konserter, men fortrekker et antall på litt over 60. Da kan folk sitte på en skikkelig måte og også benytte seg av den bevertningen vi kan tilby, som jo inntas mest behagelig sittende.

Senja: Helgas første konsert med De Ubrukelige går av stabelen på Pila Pub & Kultur på Skaland førstkommende fredag 17. august. Foto: Reiner Schaufler Foto: Reiner Schaufler
Torgkonsert: Elinor Sarnes (t.v.) og Liv Harriet Steffensen inviterer til konsert med De Ubrukelig på Fruene på Torget førstkommende lørdag. Foto: Reidar Ingebrigtsen Foto: Reidar Ingebrigtsen