BlåCompaniet er klare for å spille på Gibostad

Lørdag 11. august spiller BlåCompaniet på Vertshuset på Gibostad.

God stemning: BlåCompaniet skal sørge for god stemning på Gibostad i helga. Her fra en tidligere konsert.Foto: Reidar Ingebrigtsen 

kultur

Gibostadmartna arrangeres til helga, og lørdagskvelden sørger BlåCompaniet for stemning på Vertshuset.

– Vi skal spille god, svingende blues og rock. Noen av låtene er cover, mens andre er egne produksjoner, forteller gitarist Steinar Steffensen.

Det er første gang BlåCompaniet spiller på Vertshuset. De går på scenen sent lørdag kveld, og Steffensen lover god stemning,

Klare for en god festaften

På lørdagens konsert står Svein Arild Berntsen (vokal og munnspill), Steinar Steffensen (gitar), Bengt Karlsen (tangenter), Jonas Karlsen (trommer) og Odd-Eivinn Vaeng (bass) på scenen.

– Vi håper det kommer mye folk, og at det blir stappfullt. Vi er klare for en god festaften, forteller Steffensen.

Tilbake etter liten pause

På arrangementets Facebookside skriver BlåCompaniet at bandet har hatt en liten spillepause, men har nå ladet opp batteriene og er klare til å gi full gass på scenen. De opplyser om at nye låter er på gang, samtidig som de ikke skal glemme de gamle slagerne på repertoaret.

Steffensen har selv vært med tidligere og spilt på Vertshuset, men det var sammen med en trubadur og ikke sammen med BlåCompaniet. Nå er han klar til lørdag.

– Vi håper det blir stinn brakke, dette blir gøy og god stemning, avslutter Steffensen.