Kom kun for å høre Vidar Villa

Ungdomskonserten til Finnsnes i Fest fredag kveld kunne by på hele fire band. Ina Marie og Marthe kom for å høre kun på ett av dem.

Favorittband: Ina Marie Svendsen og Marthe Gjessing var kommet på ungdomskonserten for å høre på Vidar Villa.  Foto: Birger Caspersen

Reist langt: Vilde Indseth og Maiken Gundersen hadde tatt veien helt fra Setermoen for å få med seg konserten.  Foto: Birger Caspersen

kultur

Bandene man kunne by på i årets ungdomskonsert under Finnsnes i Fest var Vidar Villa, Kæm Spælle, Violet Road og Black Ice.

Ina Marie Svendsen og Marthe Gjessing var tindrende klare på hvorfor de var på konserten.

- Vi er her fordi musikken til Vidar Villa er fin og interessant. Han har morsomme sanger og tekster vi liker å høre på. En av de beste synes jeg er «Moren din». Den er veldig fin, alt er bare morsomt og intet er negativt. Jeg har likt han siden han starta. Når han er ferdig, går vi, fortalte Marthe Gjessing.

– Bedre enn å sitte hjemme og kjede seg

Maiken Gundersen og Vilde Indseth hadde tatt veien fra Setermoen til Finnsnes for å få med seg konserten.

- Vi hadde ikke så mye å gjøre, vi satt på Setermoen og kjeda oss. Og så bestemte vi oss for å dra til Finnsnes og støtte opp om noe som skjer i nærområdet. Det er bedre å være med på en ungdomskonsert enn å sitte hjemme og kjede seg. Jeg har ikke det helt store forholdet til noen av gruppene, men Violet Road er gode til å spille og de lager mye liv, sier Maiken Gundersen.

- Når det skjer noe i nærområdet, må vi ta del i det og ikke sitte hjemme og klage på at intet skjer. Stiller man ikke opp, så blir det heller ingen arrangementer. Og så synes jeg det er fint at det ikke er noe drikkepress. Her kan du ha det hyggelig uten å måtte nyte alkohol, mente Vilde Indset.