Fresk Ungdom leter etter talent nummer 50

49 ungdommer og 49 konserter har blitt til gjennom Fresk Ungdom. Nå leter de etter talent nummer 50 til konsert nummer 50.

SJANSE: : Therese Minde Fyhn er en av de som har deltatt på flere opptredener med Fresk Ungdom.Her sammen med gitarist Torje Åsali Jensen. Foto: Christian A. Unosen  Foto: Christian Unosen

VIL HA FLERE MED: Daglig leder Rune Ottarsen inviterer ungdom til å ta kontakt om de ønsker å være med på konsert nummer 50 til Fresk Ungdom. Foto: Susanne Noreng  Foto: Susanne Noreng

kultur

Foreningen Fresk Ungdom startet opp for fire år siden og gir unge talenter fra 11 til 19 år i Midt-Troms en scene å opptre på.

Hittil har 49 ungdommer fra hele Midt-Troms deltatt på Fresk Ungdom.

Konsert nummer 50

14. oktober vil foreninga ha sin konsert nummer 50, med støtte fra SalMar-fondet i Tranøy. Konserten finner sted på samfunnshuet i Sollia på Senja.

– Vi har med oss band og det blir både pop, rock, blues, sving og ballader. Vi har med oss alle tiårene helt fra 60-tallet, sier daglig leder Rune Ottarsen i Fresk Ungdom.

Etterlyser ungdom

På konserten er det fire ungdommer som alle har vært med fra før.

– Men jeg tenkte at siden det er konsert nummer 50, og vi har totalt hatt 49 ungdommer med siden oppstarten så hadde det vært stas om vi fikk med et nytt ungt talent på denne konserten. Da hadde vi rundet 50 ungdom totalt med på Fresk Ungdom på konsert nummer 50, sier Ottarsen.

Han oppfordrer unge fra hele Midt-Troms som ønsker seg en scene å opptre på om å ta kontakt med han eller Fresk Ungdom.