Helt på siden 11.05.2019

En vanvittig del av hverdagen i Midt-Troms...

Transport... 

helt på siden

Morgenflyet fra Bardufoss tirsdag måtte kanselleres fordi mannskapet rett og slett ikke fikk opp flydøra, melder Folkebladet. Noen hadde vel glemt å legge nøkkelen igjen under dørmatta, og dermed måtte 50-60 passasjerer ombookes til neste fly utpå formiddagen. Ta plass, lukk dørene — eller var det omvendt?

Tone Rognmo spør i en henvendelse til Lenvik kommune hvorfor det må brukes høyreregel i Sandvikveien og Skogenveien på Finnsnes, der det før var forkjørsrett på den gamle innfartsveien, melder Folkebladet. Lensmann Arnold Nilsen, som er ordførerkandidat for Arbeiderpartiet, lover å se på dette hvis han blir ordfører — for det er ikke sånn at Høyre-regelen må gjelde overalt!

Prosjektleder i Senja 2020 og kommende rådmann i Senja kommune, Hogne Eidissen, vil heller at folk skal si rett ut hva de mener til han enn å bli «jattet med», melder Folkebladet. Klart det — jatta, jatta...!

Johnny Bårdsen i Concept Eiendom AS har pådratt seg tromsøværingers vrede etter at selskapet kjøpte Holtveien 23, hvor de ønsker å bygge en boligblokk på tre-fire etasjer, melder Folkebladet. Misnøyen bygger seg opp — naboene går snart fra konseptene over Concepts planer!

Plassmajor Dag A. Myrvoll på Skjold hevder at rengjøringsbyrået ISS i fjor har overfakturert Forsvaret for vask som ikke har funnet sted for omlag en million kroner, melder Folkebladet. Så spørs det hvem av partene som må betale for den skittentøyvasken som nå skjer i avisene...?