Helt på siden 2.2.2019

Basseng... 

Det er som regel dumt å gå over bekken etter vann — men etter øl derimot, det blir en helt annen sak...!   Foto: FAKSIMILE FOLKEBLADET 260119

helt på siden

[Satire]

Folk på Lysnes er veldig skuffet etter at Salmar har flyttet fôrsenteret og 17 arbeidsplasser derfra og til Sjømatparken på Finnsnes, melder Folkebladet. Til laks åt alle kan ingen gjera — selv ikke Salmar!

Administrerende direktør Rita Karlsen i Brødrene Karlsen AS på Husøy i Senja (til høyre) og den profilerte advokaten og forfatteren Mette Yvonne Larsen, opprinnelig fra Svolvær, nå bosatt på Nesodden (til venstre) — og hvis vi nå skulle være kommet i skade for å ha byttet om på bildene av sjømatdirektør Karlsen og advokat Larsen, så har vi ikke mye å si til vårt forsvar, og da faller jo som vanlig alt i fisk for oss her i «Helt på siden».

Finnsnes Skiklubb har gått til innkjøp av overvåkingskamera etter at man ved flere anledninger har opplevd bilkjøring i skibakken, og en mann i begynnelsen av 20-årene har nå stått fram som angrende synder, melder Folkebladet. Da er det altså blitt portforbud i slalåmbakken, men hvor skal unge bilførere nå øve seg på bakkestart?

En 45 år gammel kvinne, som også tidligere har vært dømt for promillekjøring, har i Senja tingrett erkjent å ha kjørt over to mil fra ei bygd i Midt-Troms og inn til Finnsnes med en promille på 2,65, melder Folkebladet. Nå venter bot og fengsel, og kvinnen må også delta i et rusprogram. Det har ikke lyktes «Helt på siden» å finne ut hvilken TV-kanal rusprogrammet skal gå på.

Det er som regel dumt å gå over bekken etter vann — men etter øl derimot, det blir en helt annen sak...! FAKSIMILE FOLKEBLADET 260119