Helt på siden 9.6.2018

En vanvittig del av hverdagen i Midt-Troms...

Høytrykksrygg... 

Utvalg for miljø og forvaltning i Lenvik (UMF) ber rådmannen sørge for et døgnåpent toalett-tilbud i Fjordgård. Det er jo dritbra...umf..!!!  Foto: Faksimile Folkebladet 6. juni 2018

helt på siden

I flere prangende to-siders annonser i Harstad Tidende og Folkebladet i det siste, innbys det til en gedigen sommerfest i Harstad lørdag 9. juni. Ja, ja — sommer og sommer, fru Blom — men fest blir det vel uansett vær og temperatur...?

Lenvik kommune har angivelig ikke lenger råd til å engasjere idrettslag og foreninger til å plukke søppel langs kommunale veier, så Arvid Eliassen i Eliassen Installasjon hyret derfor på eget initiativ inn Finnsnes IL til en ryddeaksjon, melder Folkebladet. Men forsøplingen langs veiene står vel bare i stil med de politiske debattene i kommunestyresalen...?

Miljøpartiet De Grønne vil gjøre verdens miljødag 5. juni til en nasjonal fridag i Norge — vel og merke uten lønn, melder VG. Ikke så rart at MDG ligger godt under sperregrensen på meningsmålingene — KrF lover i alle fall lønn i himmelen.

Vegvesenet har den siste uka kjørt rundt og samlet inn røde brøytestikker langs veiene etter vinteren. Kanskje litt i tidligste laget når man ser at det samtidig faller nysnø stadig lengre ned mot lavlandet...?