Helt på siden 27.1.2018

En vanvittig del av hverdagen i Midt-Troms...

And-akt... 

Petter Smart har tydeligvis stor konkurranse i oppfinnerbransjen — men rotter er vel funnet opp for lengst... (Nordlys.no) 

Salangen Nyheter overgår noen ganger seg selv i jakten på nye saker — gammelt nytt på nytt...! (Salangen-Nyheter) 

helt på siden

Metoo-kampanjen som ble startet i USA i oktober i fjor, ser ut til å få stadig større omfang verden rundt. Men i Finland blir nok populariteten til metoo i det lange løp aldri å overgå den legendariske originalen — skiløperen Juha Mieto...!

Med Sylvia's Mother i bagasjen reiser 70-tallsbandet Dr. Hook fra USA til Nordnorsk Countryfestival på Målselvfossen i mai, melder Folkebladet. Men kan det være tilrådelig å ta med seg ei skrøpelig gammel kjerring i bagasjen på en så lang flytur...?

Frisørsalongen Rabarbershop i sentrum av Finnsnes satser på å tilby herrer en god hårklipp for en billig penge, melder Folkebladet. Skal det være kort både oppe på kronen og ved ørene? Ja, kredittkort!

For andre året på rad arrangeres denne helga O›hval Weekend på Skaland, melder Folkebladet. Whale meet again, don›t know where, don't know when, but I know whale meet again some sunny day...