Helt på siden 14.10.2017

En vanvittig del av hverdagen i Midt-Troms...

Bære-meis... 

Det er vel ikke så rart, når mange veier i Midt-Troms er så dårlige at de mest av alt ligner på potetland...?  Foto: Faksimile Folkebladet 091017

helt på siden

Elektrobutikken Målselv AS flyttet i april salget av elektrovarer over til netthandel og satset istedet stort på salg av godteri fra lokalene i Målselvsenteret på Andslimoen. I begynnelsen ville en strøm av tidligere elektrokunder kjøpe av godteriene, men nå er butikken konkurs, melder Folkebladet. Hva som gikk galt er vel ikke så smågodt å si?

I regi av Midt-Troms lokallag av Norges Blindeforbund fikk ordfører Geir-Inge Sivertsen (H) prøve hvordan det er å famle seg fram i blinde én dag, melder Folkebladet. Vi skal avstå fra å kommentere stuntet, men onde tunger vil ha det til at ordfører Sivertsen ikke har gjort annet enn å famle i blinde hver eneste dag siden han fikk ordførerjobben.

Hudpleieklinikken Senja Skin flytter ut av sine lokaler i Finnsnes Senter og skal nå drives fra lokaler i Smørhusbakken, melder Folkebladet. Å være lokalisert i Smørhusbakken må jo passe godt for å smøre seg inn med alskens fine kremer og olje — hvis ikke kan man vel gå ut av sitt gode skinn, som det heter?

Pål Moddi Knutsen lanserte nettopp sin debutbok «Forbudte sanger» på Rockefeller i Oslo og skal i slutten av måneden medvirke i et bokbad på Lenvik bibliotek, melder Folkebladet. Moddi tar seg neppe vann over hodet.