Den beste Volvoen

Volvo V60 er en lekker bil som bør ha et stort marked i Norge, hvis noen fortsatt kjøper stasjonsvogn.

SØSKEN V60 er bygget på samme lest som den større V90, det gjør at de er så å si like tunge. 

bil og trafikk

Volvo er inne i en imponerende utrulling av nye modeller, som i løpet av noen år vil bety at hele rekken av biler fra merket er fornyet. I tillegg kommer det helt nye modeller. Nå har tiden kommet for V60, en bil som langt på vei erstatter den i Norge evig populære V70.

LIKT Interiøret er det samme som man finner i V90. 

V60 er lillebroren til V90 og tar med seg mye av den samme designen i lett nedskalert utgave. Den er 18 centimeter kortere og har en stuttere hekk en den større bilen. Samtidig har Volvo klart å gi bilen svært fine proporsjoner. Det er få, om noen, mellomstore stasjonsvogner som er stiligere.

Volvo har truffet veldig godt med sine logoaktige detaljer, som front- og baklyktene, det gir en familielikhet gjennom alle modellene. I tillegg har V60 en letthet i uttrykket som SUV-ene i XC-serien ikke er i nærheten av å matche. V90 er hakket stiligere, rett og slett fordi linjene hjelpes av den ekstra lengden, men V60 ser kulere ut med sine korte overheng og sin mer kompakte form.