I Troms er også frisørsalongene “Hårny” i Harstad og “Saksa frisør” på Storslett nominert.

Feirer små og mellomstore

Det lokale næringslivet i Norge består først og fremst av små- og mellomstore bedrifter som er viktige for lokalsamfunn rundt i landet. Et godt firmanavn kan være gull verdt for mindre bedrifter som ikke har de store markedsføringsbudsjettene. Gule Sider vil feire det lokale næringslivet og leter nå etter det aller beste firmanavnet i landet, heter det i en pressemelding fra Gule Sider /Eniro onsdag.

10 firmanavn i finalen

– 98 prosent av Norges bedrifter har mindre enn 50 ansatte og som regel ikke et stort markedsføringsbudsjett. Med et godt firmanavn kan man allikevel komme et godt stykke på vei, da det i seg selv er god markedsføring. Her er det avgjørende at bedriften har et navn man husker, og som i ett eller to ord beskriver essensen av bedriften, produktet eller tjenesten, sier Johannessen, som er CEO og partner i det nordiske kreative byrået Patchwork.

Konkurransen går over de neste to månedene og du kan nominere dine favoritter fram til 11. oktober på www.bestefirmanavn.no. Juryen velger så ut 20 favoritter som folket skal stemme på. De 10 firmanavnene med flest stemmer blir med i finalen hvor juryen kårer en vinner. Vinneren vil bli annonsert i midten av november.

Med som juryformann i kåringen er reklameeksperten Merethe Nyvold Johannessen.