FINNSNES: Det opplyser kulturhussjef Karin T. Olsen ved Kulturhuset på Finnsnes. Hun er ganske imponert over den enorme interessen for Finn Arve Sørbøe.

– Sørbøe gjør skikkelig hat-trick her på Finnsnes. Jeg var fullstendig klar over at han er populær i vårt område, men dette overgår det meste, understreker kulturhussjefen.

Utsolgt

Den første forestillingen med Finn Arve Sørbøes eget humorshow «Kadde va æ sa» i Kulturhuset på Finnsnes er allerede overstyrt.

– I utgangspunktet skulle vi bare ha én forestilling her hos oss, men den første forestillingen ble utsolgt så snart at vi valgte å sette opp en ekstraforestilling neste år.

Ekstraforestillingen er satt til onsdag 14. januar 2015.

– Men nå er også denne forestillingen utsolgt, og på grunn av fortsatt stor pågang etter billetter har vi nå valgt å sette opp ytterlig en ekstraforestilling torsdag 15. januar, opplyser Karin T. Olsen.

Gode kritikker

– Den har jo fått svært gode kritikker i Tromsø, og gått med fulle hus også der. Jeg tror også det har noe å gjøre med at publikum her kjenner Finn Arve Sørbøe fra før og dermed vet at han leverer det han skal.For det tredje er humorforestillinger noe som tradisjonelt selger godt på Finnsnes, og alltid har gjort det.

Kulturhussjefen peker også på det faktum at billettsalget generelt har tatt seg opp på Finnsnes.

Fulle hus

– Tror du at den tredje forestillingen også blir utsolgt?

– Jeg har nær sagt at det ikke ville overraske meg om også den blir fullbooket, men det er altså noe som det fortsatt gjenstår å se. Men uansett er den store interessen gledelig. Jeg tipper også at Finn Arve Sørbøe synes det er litt stas at han er så populær i dette området.

Finn Arve Sørbøe har også med seg to musikere i «Kadde va æ sa».

GLEDELIG: KUlturhussjef Karin T. Olse fastslår at Finn Arve Sørbøe er populær på Finnsnes. Foto: Reidar Ingebrigtsen