Kim Larsen har fått kreft – avlyser turné

Det danske nasjonalklenodiet Kim Larsen og hans band Kjukken må avlyse vinterens planlagte konserter etter at Larsen har fått påvist kreft.

Kim Larsen har fått kreft. Her er han fotografert under en konsert på Operataket i Oslo i 2012. Foto: Anette Karlsen / NTB scanpix 

utenriks

Kim Larsen fikk konstatert kreft i prostata i desember og er allerede i gang med behandlingen. Derfor har han ikke krefter til å opptre. Avlysningene gjelder konserter i januar, februar og mars, opplyser bandet, ifølge Jyllands-Posten.

– Jeg beklager mange ganger overfor både publikum og arrangører. Jeg er i ferd med å bli en gammel narr, og svært imot min vilje har jeg måttet innse at jeg behøver tid til å komme i spilleform igjen. Men jeg regner med å være klar til sommeren, sier Kim Larsen i en pressemelding.


(©NTB)