Tema

torsdag 23.09 2021

Har besøkt nye fiskevann igjen — se sniktitt av ny sesong

En ny sesong av Målselv vann for vann er snart klar for Folkebladet-TV senere denne høsten. Her er en liten første sniktitt fra den nye sesongen.

onsdag 07.07 2021

Møtte jervefamilie i Dividalen

Under innspillinga av Folkebladet serien "Målselv vann for vann" i helga, møtte trioen bak serien på en jervefamilie når de var på tur i Øvre Dividal.

fredag 25.09 2020

Så glad ble femåringen da hun fikk ørret

Den siste turen for året går til et "kortreist" vann i Dividalen. Det blir bra med fisk, og det hele topper seg da turens yngste deltager får en ørret i enden av snøret. Turen blir også noe amputert på grunn av sykdom.

fredag 18.09 2020

Episode 5/Sesong 2: Målselv vann for vann

Mens Mathias må melde pass på grunn av sykdom, tar Elias og Martin med seg to lokale helter til et vakkert fjell-område i sesongens 5. episode av Målselv vann for vann.

torsdag 10.09 2020

Episode 4/Sesong 2: Målselv vann for vann

Turen i Rostadalen fortsetter, og det er først når trioen skiller lag, at den fine fisken havner på land. Ellers møter de på uhorvelig store mengder med mygg.

fredag 04.09 2020

Episode 3/Sesong 2: Målselv vann for vann

I 3. episode av Målselv vann for vann slår gjengen leir ved ett av de mest kjente røyevatnene i Indre Troms, nemlig Moskánjávri i Rostadalen. Videre drar de innover mot svenskegrensa og får sjekket ut flere titalls nye vann.

fredag 28.08 2020

Episode 2/sesong 2: Målselv vann for vann

Gutta er fortsatt i Dividalen i andre episode av Målselv vann for vann. De har fortsatt sitt ambisiøse mål: Å fiske seg gjennom Målselvs 1.600 vann.

fredag 21.08 2020

Episode 1/sesong 2: Målselv vann for vann

Det er klart for sesongpremiere på Målselv vann for vann. Tre unge menn har ett ambisiøst mål: Å fiske seg gjennom Målselvs 1.600 vann.

fredag 04.10 2019

Målselv vann for vann episode 8: Årets siste jakt på kilosørret

Det er tid for siste episode av Målselv vann for vann for i år. Klarer Martin å ta kilosørreten som gjør at han får lov til å fjerne barten? På årets siste tur har de også med seg gjester.

torsdag 26.09 2019

Målselv vann for vann episode 7: Rostaelva spesial — del 2

Dette er andre av to deler av "Rostaelva spesial". Med andre ord er det fiske i elv som gjelder her, og et kjent område i Indre Troms besøkes — nemlig Rostadalen. Til forskjell fra i de andre episodene avslører de hvor de befinner seg, da dette er et såpass kjent område uansett. Turen byr på fantastisk vær, fantastisk natur og fisk nok til å mette et helt fotballag.

fredag 20.09 2019

Målselv vann for vann episode 6: Rostaelva spesial — del 1

Dette er første av to deler av "Rostaelva spesial". Med andre ord er det fiske i elv som gjelder her, og et kjent område i Indre Troms besøkes — nemlig Rostadalen. Til forskjell fra i de andre episodene avslører de hvor de befinner seg, da dette er et såpass kjent område uansett. Turen byr på fantastisk vær, fantastisk natur og fisk nok til å mette et helt fotballag.

fredag 13.09 2019

Målselv vann for vann episode 5: Fikk litt panikk da primusen tok fyr

Turen i fjellheimen fortsetter. Været er fortsatt prima, men som vanlig går ikke alt etter planen for trioen. Slik gikk det da primusen eksploderte.

fredag 06.09 2019

Målselv vann for vann episode 4: Dårlig form og ødelagt primus

I denne episoden går turen til et langt mer avsidesliggende område, og det blir mye og tung bæring når mange høydemeter skal bestiges. De får også problemer med primusen sin på fjellet.

fredag 30.08 2019

Målselv vann for vann episode 3: Den magiske kilosgrensa

Ferden med fisking gjennom Målselv fortsetter for Mathias, Elias og Martin. Og nå begynner det endelig å bli litt størrelse på fisken.

fredag 23.08 2019

Målselv vann for vann episode 2: Biff, insekter og ørret i bettet

Elias, Martin og Mathias fisker seg videre fra vann til vann i Målselv. Denne gangen blir det litt mer fiskelykke og action enn sist.

fredag 16.08 2019

Målselv vann for vann episode 1: Starten der alt lugga

Første episode av Folkebladet-TVs nye serie Målselv vann for vann er klar. Den første episoden blir en introduksjon av gjengen bak og hva de skal gjøre, nemlig å fiske seg gjennom Målselv — vann for vann. På deres første tur er det ikke mye som går veien for dem.