Tema

mandag 22.07 2019

Bakkeløp-arrangørene kan puste lettet ut etter testen av ny løype uten sjikaner

Større fart — ingen uhell

Helgas bakkeløp der sjikanene var fjernet og farta opp i rundt 200 kilometer i timen gikk greit. Nå kan Hugo Karlstad og hans kompanjonger i bakkeløpet puste lettet ut.

onsdag 17.07 2019

Petter Solberg vant onsdagens første løp i Bakkeløp-uka og ser fram til lørdag:

– Det kommer til å gå mye raskere opp bakkene i år

Den første dagen av Norges Råeste Bakkeløp ble arrangert onsdag. Mye folk hadde tatt turen til Bardufoss og Rusta leir for å se førerne kjøre i Gymkhana-stil.

Reprise: Drifting gymkhana i Rusta Leir

Det er klart for det første arrangementet under årets utgave av Norges Råeste Bakkeløp. Vi er på plass i Rusta leir hvor det er både bilutstiling og oppvisning. Se sendinga i reprise.

tirsdag 16.07 2019

Skuffet over at ett av løpene må avlyses

Onsdag starter uka der Norges Råeste Bakkeløp har planer om å arrangere løp på rekke og rad. Dessverre har planene fått seg en liten ripe i lakken, da allerede det første løpet har vist seg å måtte bli avlyst.

fredag 12.07 2019

Stille «før stormen» i Målselv Fjellandsby:

All overnatting opptatt under bakkeløpet

Akkurat nå er det veldig stille oppe i fjellandsbyen - bare noen turister har leid seg inn her. Men uka når bakkeløpet avvikles er det ikke en enste seng å oppdrive.

tirsdag 09.07 2019

Kjent youtuber kommer til Norges Råeste Bakkeløp:

– Ønsker å vise fram hva som er her

Joakim Ottersen, som også går under navnet «Jottersen», er et kjent navn i motorsportmiljøet — ikke som kjører, men som youtuber. Den 16. juli har han valgt å ta turen nordover for å oppleve den store motorsportfestivalen i Troms.

søndag 07.07 2019

Endringer i løypa og internasjonal TV-dekning: – Stort

Om et par uker starter den største motorsportfestivalen Nord-Norge noensinne har hatt. Nå er det klart at løypa til bakkeløpet skal bli enda råere.

fredag 05.07 2019

Buldre Racingteam til Målselv Fjellandsby med ikke mindre enn 20 biler

– Det råeste bakkeløpet må bli enda litt råere

Motorsportveteranen Vidar Jødahl (47) stiller for tredje gang i bakke-løpet i Målselv Fjellandsby. Og med seg har han Buldre Racing Team med til sammen 20 biler denne gangen.

– Mer ekstraordinært enn noen gang

I 2011 var første utgave av Norges Råeste Bakkeløp blitt en realitet. Syv år senere stiller hele syv supercars til start i løpet som virkelig har begynt å tiltrekke seg stor interesse, til og med utenfor Norges landegrenser.

torsdag 04.07 2019

Fikk «kun» brukt halvparten av av bilens effekt i fjor:

Satte fyr på asfalten — lover mer show i år

Ole-Johnny Pettersen er kjent som mannen som lett kan sette fyr på asfalten med sin Chevrolet Camaro hvis han vil.

Rask tannlege med ny bil i bakkeløpet

Hvilken allsidighet Werner Johansen kan vise til. På dagtid er han nå på sine modne dager tannlege, han har vært snekker og jobbet med tunnelarbeid. Han har bygget sitt eget hus — og har nå i garasjen plukket fra hverandre en Citroën som han stiller med i årets bakkeløp.

Før var den delebil — gjør debut i bakkeløpet:

– Spent på hvordan den fungerer under testing

De tre siste årene har Jens Møkleby brukt rundt tre tusen arbeidstimer og rundt 250.000 kroner i deler på sin Mercedes 190 fra 1991.

fredag 31.05 2019

Nico utfordrer Petter Solberg: – Ikke redd for å dumme meg ut

Den lokale «Sjette gir»-kjendisen Nico Åland fra Aspelund åpner bilsport-uka i Målselv med et brak, når han utfordrer Petter Solberg og andre proffer på åpningsdagen av «Norges råeste bakkeløp».

tirsdag 16.04 2019

Petter Solberg kommer med Polo – skal knuse sønnens bakkerekord

Når bakkerekord-holder Oliver Solberg ikke kan komme, skal pappa Petter benytte anledningen til å ta fra sønnen bakke- rekorden fra i fjor.