Tema

lørdag 05.05 2018

Klar med nytt og unikt restaurantkonsept

For Å Gård i Lavangen starter en ny tidsepoke. 17. mai etter toget har gått åpner Tor Erik Lind en helt ny restaurant med et unikt konsept. Her er det «ekte» mat i fokus.

fredag 04.05 2018

«Legg litt kvalkjøtt på grillen!»

tirsdag 10.04 2018

Skal ekspandere voldsomt, men kan ikke si om de kommer til Troms

McDonald’s skal vokse med 100 restauranter i Norden de neste fem årene. Om det blir noen McDonald’s i Troms er imidlertid uvisst.

søndag 01.04 2018

For nordmenn flest blir det ikke påske uten lam på middagsbordet

Ifølge tall fra Nortura vil vi sette til livs nær 30 millioner egg i påskeuka, og hele 300 tonn bacon.

fredag 16.03 2018

Tok andreplassen i Skandinavias største bakeprogram

Etter å ha kjempet knallhardt i åtte uker om å bli Skandinavias beste kakedesigner 2018, endte Kent Myklevold Krogseng (35) fra Målselv på en imponerende andreplass. Nå er han snart å se på norsk TV i Kakekrigen.

torsdag 22.02 2018

«Med lov skal maten spises, ikke kastes»

tirsdag 20.02 2018

– Det går egentlig bare bedre og bedre

Innehaverne av Tiger Sushi på Finnsnes er godt fornøyd med oppstarten. Nå utvider de åpningstidene for å tilpasse seg lunsj-gjestene.

mandag 19.02 2018
4

– Dette var rett og slett fantastisk

Lørdag kunne 100 gjester fråtse i alskens møljeprodukter, fra forrett til dessert, ved Senja vidergående skole i Finnfjordbotn.

søndag 18.02 2018

Serverte mølje til over 100 gjester

Kokkskolens velferdsklubb har gjort tradisjon av å lage møljekalas. I helga disket de opp med både middag og dessert — alt med mølje som ingrediens.

torsdag 08.02 2018

- Bare tull at barn ikke liker fisk

Regjeringen med fiskeriminister Per Sandberg i spissen gir 12,5 millioner til prosjekter som skal gi barn gode opplevelser med fisk og sjømat.

søndag 21.01 2018

– Vi vet ikke hvor kuttene kommer

Fabrikksjef Arne Viggo Nesvold vet foreløpig ikke om ansatte ved Nortura i Målselv blir rammet når selskapet skal kutte kostander på 500 millioner kroner.

fredag 19.01 2018

Klar for Skandinavias største bakeprogram

– Det var noe av det hardeste jeg har gjort i mitt liv.