Cristiano Ronaldo scoret to ganger mot Crotone mandag kveld - da Juventus vant greit 3–0 og inntok 3. plassen, bak Inter og AC Milan, på tabellen.

Ronaldo har dermed 18 Serie A-mål denne sesongen - mot Lukakus 17, etter at han scoret én gang i byderbyet mot AC Milan søndag. Zlatan Ibrahimovic er en av flere spillere som følger på 14 mål.

Med seier i en hengekamp blir avstanden fram til Inter bare fem poeng for Juventus - og ett poeng fram til AC Milan. Det betyr at det ikke er helt utenkelig at Juventus kan ta enda en Scudetto-tittel.

Ronaldo scoret med to herlige hodetreff hjemme i Torino mandag kveld. Scoringene kom i løpet av åtte minutter i slutten av 1. omgang. Det siste målet kom ved amerikaneren Weston McKennie.

Dermed er Cristiano Ronaldo nå oppe i 90 mål totalt for Juventus i alle turneringer - siden han kom til klubben sommeren 2018.