Over 500 Paris Saint-Germain-supportere var invitert til å være til stede under PSG-treningen, fire dager etter det vonde 1-3-tapet mot Manchester United i Champions League.

Da spillerne entret banen haglet skjeldsordene fra illsinte supportere. Thiago Silva og Marquinhos forsøkte å roe ned tilskuerne, men det skal ha vært som å helle bensin på bålet.

«Skamfull» og «en flokk med svin» var blant de mildere ordene som møtte spillerne fra de frammøtte.

Supporterene er sinte etter at den franske klubben rotet bort avansementet til mesterligaens kvartfinale mot Ole Gunnar Solskjærs United. PSG ledet 2-0 fra bortekampen på Old Trafford, men i returoppgjøret forsvant håpet på overtid da Marcus Rashford satte inn 3-1 til United på straffespark.

Paris Saint-Germain ble også det første laget i historien som ryker ut av turneringen etter å ha ledet 2-0 fra bortekampen.

Selv om klubben er suverene ligaledere i Frankrike sier stjernespissen Kylian Mbappé at han kan forstå supporternes frustrasjon.

– Helt ærlig er det vanskelig å vie ligaen så mange tanker nå, fordi mesterligaen var vårt store mål. Stadion var fylt opp til en storslått begivenhet, men vi ødela festen, sier han.

– Vi hadde ikke lyst til å ødelegge den, men det var til sist det vi gjorde, tilføyer måltyven.

(©NTB)