Saken oppdateres

– Det var deilig å være tilbake og spille litt håndball igjen. Jeg skulle vel bare spille syv minutter, men så ble det 12 istedenfor, sier en fornøyd Herrem til VG.

Mot slutten av første omgang, på stillingen 13–11 til Sola, fikk kantspilleren sine første minutter på banen, etter at hun som gravid tok en pause tilbake i september.

Herrem fikk flere innhopp i løpet av kampen, i et oppgjør der Sola gjorde jobben på veien mot sin tredje strake tredjeplass i grunnserien med 34–31 seier. Kristina Novak ble kampens toppscorer med sine 10 fulltreffere.

– Det kjennes ekstremt bra ut. Jeg spilte syv minutt i første og fem minutter i andre, så jeg er ekstremt fornøyd med at det holder. Det er fantastisk godt å vinne i dag og ta bronsemedaljen, oppsummerer Herrem til TV 2.

5. mars ble Herrem og ektemannen og Sola-trener Steffen Stegavik foreldre for andre gang, da sønnen Noah kom til verden. Fra før av har duoen sønnen Theo, født i 2018.

– Jeg elsker det jeg holder på med og jeg har fått trent bra under hele svangerskapet. Kroppen føles bra, og da stoler jeg på den. Det finnes ikke noe fasitsvar på dette, det viktigste er at jeg hører på meg selv og min egen kropp, sa Herrem til TV 2 før avkast i Åsenhallen.

Med seieren mot Storhamar sikret Sola seg bronsen i grunnspillet for tredje strake sesong. Vipers sikret seg førsteplassen i grunnserien, for sjette sesong på rad. Storhamar tok sølvet.

Sluttspillet starter 19. april - før den tid venter påskeferie for Herrem og resten av Sola.

– Jeg skulle jo gjerne trent litt mer håndball de neste ukene, men jeg bor jo kun to minutter unna hallen, så det blir litt trening også i påsken. Jeg trenger nok litt mer enn to uker for å finne toppformen til sluttspillet, men det går fremover, sier Herrem.