Tørneng forteller på telefon til VG at det var «en sinnssyk båt» på sjøen utenfor leiligheten som først vekket nysgjerrigheten. Da de gikk ut for å titte, så de at det var superstjernen Conor McGregor som sto på dekket på båten.

– Det var helt surrealistisk å se ham, 50–100 meter utenfor der vi bor, helt tilfeldig, forteller guttene.

De forteller at de tok surfebrettet og padlet bort til båten for å ta et bilde med McGregor.

– Jeg klarte ikke å si noe, for jeg var helt i sjokk, så kompisen min måtte prate med han. McGregor var veldig hyggelig og med masse energi, men siden han var med familien prøvde vi å være litt «laid back», sier Tørneng.

TOK SURFEBRETTET FATT: De to barndomskompisene hadde tilfeldigvis leid seg et surfebrett som de fikk godt bruk for da de så McGregor. Foto: Ulrik Tørneng / Privat

Hvordan reagerte du da du skjønte hvem det var?

– Jeg sendte mange meldinger til kompiser som er veldig interesserte i MMA, også var jeg helt starstrucked. Herregud, det er jo helt sykt!

De to barndomsvennene spurte McGregor om de kunne få et bilde, noe han med glede takket ja til.

– Vi sa at han hadde en sykt fet båt, så svarte han at han satte veldig pris på at vi sa det.

STJERNEFOTOGRAF: I tillegg til et par bilder med McGregor i bakgrunnen, fikk de også MMA-stjernen til å ta et par bilder av dem. Foto: Conor McGregor / Privat

– Han var litt morsom også, han spøkte med at vi ikke måtte komme borti båten, for det ville bli en sykt dyr regning, forteller de lattermildt.

Båten er en Lamborghini 63 speedbåt til 3,6 millioner dollar, som tilsvarer omtrent 35,6 millioner kroner.

Etter at de hadde møtt McGregor, la de plutselig merke til at det befant seg mange mørkkledde menn i mørke biler rundt leiligheten deres.

– Det var en del vektere rundt leiligheten i biler og på vei ned mot stranden der båten var, men vi skjønte jo at det var fordi McGregor var der, sier guttene.

DRØMMEFERIE: Ulrik Tørneng og Torbjørn Osmundsen Wesche nyter dagene på Mallorca. På turen fikk de også et ferieminne utenom det vanlige. Foto: Ulrik Tørneng / Privat

For øyeblikket er Tørneng og Wesche i førstegangstjeneste på Madla og Rena leir. Når de er på perm spiller de fotball for Viking 3.

For tiden er de på ferie i Mallorca sammen med to venninner. De skal hjem igjen onsdag morgen.

– Det var den siste kvelden nå, og dette var den eneste kvelden vi leide surfebrett. Han er ikke her nå lenger, men var her bare i noen timer, forteller Wesche.

De to 19-åringene sier seg enige om at de har vært ekstremt heldige.