Argentina-spiss Sergio Agüero ble sendt til sykehus for undersøkelser etter at han besvimte i pausen under landskampen mot Nigeria tirsdag.

Det argentinske fotballforbundet (AFA) skrev på sin Twitter-konto at Manchester City-stjernen: «Besvimte og ble kjørt til sykehus for rutineundersøkelser for sikkerhets skyld».

AFA ga ingen ytterligere detaljer om episoden som skjedde etter at Agüero scoret i første omgang.

Tre timer etter kampen skrev AFA at Agüero var tilbake på hotellet med lagkameratene sine.

I kampen, som Argentina spilte uten Lionel Messi, kastet argentinerne bort en tomålsledelse og tapte 2-4.

Éver Banega og Agüero ga Argentina ledelsen, før tidligere Agüero-lagkamerat i Manchester City, Kelechi Iheanacho, og Arsenal-spiller Alex Iwobi sørget for 2-2.

Iwobi noterte seg for enda et mål, mens Brian Idowu også fant veien til nettmaskene.

– Når du spiller mot et lag med så stor fysisk styrke, så betaler du prisen. De kjørte over oss, og da vi prøvde å komme tilbake klarte vi det ikke, sa Argentinas Javier Mascherano.

Argentina sikret VM-spill i den siste runden i kvalifiseringen i Sør-Amerika, og har ikke levert storspill uten Messi.