New York Mets-spiller Matt Harvey må ut med 650.000 kroner etter å ha jugd for klubbledelsen. New York Mets-spiller Matt Harvey må ut med 650.000 kroner etter å ha jugd for klubbledelsen. Foto: Noah K. Murray / X02835

Baseballstjerne fortalte klubben at han var syk, men forfallet hadde en helt annen årsak

Nå har 33-åringen beklaget seg, og må betale 650.000 kroner i bot.

Baseballspilleren Matt Harvey i New York Mets kan ha presentert årets freidigste forfall. Han meldte om migrene, men fortalte ikke om en fuktig lang natt.

Ifølge flere vitner skal Harvey ha tyllet i seg champagne, vodka og tequila til godt og vel klokken fire natt til lørdag, skriver Daily Mail.

Dette etter å ha feiret femte mai, en helligdag for mange mexicanere.

Noen timer etter festingen sendte han en tekstmelding til klubbledelsen. Beskjeden var at han hadde fått migrene og ikke kunne møte til kampen mot Florida Marlins samme kveld. Kasteren skulle starte søndagens kamp og var uansett ikke aktuell for å spille lørdag, men det er oppmøteplikt likevel.

På ettermiddagen troppet klubbrepresentanter opp hjemme hos kasteren. Harveys forklaring ble ikke godtatt, og han fikk en utelukkelse av klubben i tre kamper og ble ilagt en bot på cirka 650.000 kroner. Den er til å leve med.

Harvey har en årslønn i Mets på nær 50 millioner kroner.

Det er ikke mange dagene siden han skal ha plassert et stort sexleketøy i garderobeskapet til en lagkompis. Bilder av dette ble spredt på sosiale medier, og ledelsen i Mets likte det selvfølgelig dårlig.

Tirsdag ba han lagkameratene, klubbledelsen og tilhengerne om unnskyldning etter å ha sonet karantenen.

– Jeg gjorde en feil, og jeg gjør alt jeg kan for at det ikke skal skje igjen, sa han.

(©NTB)