TOTTENHAM HOTSPUR - WEST BROMWICH ALBION 1–1

Harry Kane sørget for at West Bromwich ikke stakk av med alle poengene fra Wembley, men Tottenham klarte bare 1-1 i Premier League lørdag.

Tottenham fikk det ikke til å stemme offensivt etter West Bromwich' sjokkstart. Salomón Rondón ga det mangerløse bortelaget ledelsen etter bare fire minutter, men London-lagets storscorer sørget for balanse i regnskapet.

Harry Kane dukket opp på første stolpe etter en innsvinger fra Dele Alli etter 74 minutter, og sørget for poengdeling på en tung dag for Mauricio Pochettinos menn, som ikke greide å reise seg etter 0-2-tapet mot erkerivalen Arsenal forrige serierunde.

Watford klatret

Tottenham står med 24 poeng etter 13 serierunder, men kan falle utenfor topp fire på tabellen dersom resultatene ikke går deres vei senere lørdag og søndag.

Watford klatrer på tabellen etter en overbevisende 3-0-seier mot nyopprykkede Newcastle lørdag. Tre poeng skiller opp til Tottenham på fjerdeplass.

Will Hughes fortsatte der han slapp mot West Ham med scoring mot Newcastle, mens også Andre Gray kom på scoringslista. Det siste målet i seieren var et selvmål av DeAndre Yedlin.

Målløs King

Joshua King gikk målløs av banen mot Swansea i kampen som endte 0-0. Den norske landslagsspissen spilte hele kampen, men noterte seg kun for et gult kort.

Crystal Palace tok en viktig seier i bunnkampen med 2-1 mot Stoke. Xherdan Shaqiri sendte Stoke i ledelsen i det 53. minutt, men Ruben Loftus-Cheek utlignet kun tre minutter senere. Mamadou Sakho ble matchvinner på overtid.

Roy Hodgsons menn har åtte poeng nederst på tabellen. Tre poeng skiller opp til sikker plass.