Helgens runde var blytung for min egen del. En 50/50-avgjørelse om å ta inn Ben Chilwell (5.8) eller Kai Havertz (8.1) ble etterfulgt av et skjebnesvangert kapteinsvalg.

Folk som ikke hadde råd til Havertz, men isteden hentet Mason Mount (7.5), fikk ekstremt godt betalt. Det samme gjelder de som turte å satse på Phil Foden (8.1).

Med kampprogrammet og formen til Mohamed Salah (12.9) er det ingen andre som er aktuell som kaptein på en god stund. Aldri har en spiller vært eid av så mange som Salah er i øyeblikket (69,1 prosent).

Først og fremst er det litt skadeusikkerhet som vi trenger fredagens pressekonferanser for å konkludere rundt, men spesielt Raphinha (6.7) forventes å bli klar til helgens kamp mot Norwich.

Det samme gjelder Jamie Vardy (10.8) i Leicester, mens «strekken» til Bryan Mbeumo (5.6) kanskje bekymrer litt mer. Forhåpentligvis får vi vite mer på fredag.

Tallene over viser hvor stor oppside Diogo Jota (7.5) og Phil Foden (8.1) har dersom de spiller.

Denne runden kommer jeg trolig til å bytte inn Foden for Demarai Gray (5.8) eller muligens Ben Chilwell (5.8) for Nelson Semedo (4.9).

Det føles litt som å jakte gamle poeng, men av og til gjelder det å ikke overtenke.

Sjansen for clean sheet til Chelsea er omtrent like stor som scoring for Foden og med Chilwells offensive bidrag i tillegg er han kanskje tryggere på sikt.

Phil Foden har imidlertid imponerende 0.54 xG og 0.28 xA per 90 minutter denne sesongen, så er spørsmålet hvor ofte han kommer til å gjøre det.

Foden har spilt 86, 90, 90 og 90 minutter de siste fire ligakampene. Han spilte de siste 18 minuttene da et sterkt Manchester City-lag røk ut på straffer mot West Ham i ligacupen. Det var også Foden som ble «syndebukk».

Etter kampen mot Crystal Palace har Manchester City viktige kamper mot Club Brugge i Champions League og Manchester United i Premier League.

Noe annet som skal inn i regnskapet er at jeg på sikt ønsker å få inn Heung-min Son (10.2) og/eller Harry Kane (12.1) før Tottenhams fantastiske kampprogram. Det gjør at det også blir et budsjettspørsmål.

Slik ser laget mitt før jeg har gjort mitt gratis bytte. Jeg har 6.2 i banken.

Foto: Skjermdump

Når Kane skal inn kan jeg være villig til å selge Michail Antonio (8.2) en periode, selv om tallene hans er veldig gode.

West Ham har veldig ekstremt tøffe kamper og et tett kampprogram er ikke ideelt for skadeplagede Antonio, men vi får se hvordan ståa er om noen runder.

Ellers er det ikke så mange ting å diskutere. De som ikke har Trent Alexander-Arnold (7.6) bør strekke seg langt for å få ham.

Det gjelder å se fremover. Selv om Kai Havertz var den eneste Chelsea-spilleren som blanket sist, kan situasjonen bli en helt annen de to neste kampene mot Newcastle og Burnley.

Men Salah blir kaptein. Det er det i hvert fall ingen tvil om.