Manchester Uniteds tyske manager gjorde hele seks endringer og fikk godt betalt for det grepet.

– Hele lagprestasjonen var mye bedre og det var viktig å møte de fysiske kravene. Totalt sett var det en god prestasjon, sier Rangnick etter kampen.

I Amazons studio var Arsenal-legenden Thierry Henry mer skeptisk.

– Det hjelper å vinne. Sjefen kommer til å si at når man vinner rett før nyttårsaften og etter kampen mot Newcastle, så gir det en plattform å bygge på, sier Henry – før han fortsetter:

– Men i dag så jeg ikke det jeg ville se når det gjelder hvordan de skal spille. De spilte veldig ofte langt og det overrasket meg. De vant og trengte det, McTominay var strålende, men hvis vi ser bort fra det så ser jeg ikke ennå hva laget ønsker å gjøre med ballen, sier Henry.

Etter at Manchester United i praksis hadde avgjort kampen før halvtimen var spilt, ebbet det hele ut i en nokså forglemmelig andreomgang, og tidligere Premier League-spiller Don Hutchison var blant de som ikke lot seg underholde:

– Jeg synes det var ganske flatt i andre omgang, innrømmer målscorer Scott McTominay i et TV 2-sendt intervju.

Den skotske midtbanespilleren, som Henry omtalte som «strålende», sendte vertene i føringen med et velplassert skudd etter åtte minutter.

Cristiano Ronaldo fikk et dårlig touch, men det utnyttet skotten ved å brenne til og score sitt første Premier League-mål for sesongen.

– Jeg slet litt med å spille i dag, men det gikk bra, ler Scott McTominay, som sier at han slet med en vond høyrefot etter 1–1-kampen mot Newcastle.

Foto: Sofascore

Deretter doblet en for anledningen pigg Jadon Sancho ledelsen etter en frekk enkeltmannsprestasjon, selv om målet trolig blir stående som et selvmål etter å ha skiftet retning i Ben Mee.

Deretter var det altså Cristiano Ronaldo sin tur – etter å ha misset en stor sjanse alene med Burnleys målvakt tidligere i kampen.

Nok en gang var det Scott McTominay som klemte til. Wayne Hennessey – som voktet buret i fraværet av coronasmittede Nick Pope – reddet forsøket, men Cristiano Ronaldo hadde tyvstartet på returen og fikk en enkel jobb med å dytte ballen inn i det tomme buret.

ARMENE I VÆRET: Cristiano Ronaldo scoret et av sine aller enkleste mål i Manchester United-drakt. Foto: PETER POWELL / EPA

Like etterpå reduserte Aaron Lennon etter å ha snappet opp ballen som følge av et dårlig touch fra Eric Bailly. Burnley-angriperen avanserte noen meter og plasserte ballen ned i hjørnet.

Det ble aldri spennende på Old Trafford, dagen før Sir Alex Fergusons 80-årsdag, selv om Burnley satte United-forsvarerne i noen ubehagelige situasjoner ved et par anledninger.

Manchester Evening News-journalisten Samuel Luckhurst tok heller ikke av:

Manchester United er uansett fremdeles ubeseiret etter at Ole Gunnar Solskjær måtte forlate jobben etter 1–4-tapet for Watford 20. november.

Michael Carrick ledet laget til to seirer og én uavgjort, mens Ralf Rangnick har fulgt opp med tre seirer og to uavgjort.

– Resultatmessig har det gitt effekt, men spillemessig er jeg mer usikker, sier landslagsassistent Brede Hangeland i TV 2s studio om utviklingen etter Solskjær-sparkingen.

– De har møtt lag langt ned på tabellen, poengterer kollega Erik Thorstvedt.

Slik ser resultatene ut etter at Solskjær forsvant:

Foto: Sofascore

I Premier League har laget plukket ti av tolv mulige poeng under tyskerens ledelse. Kun i 1–1-kampen mot Newcastle sist har United avgitt poeng med Rangnick ved roret.

Under Solskjærs åtte siste kamper som manager vant Manchester United kun to kamper, spilte to uavgjort og tapte fire.

Manchester United tok kun fire poeng på de seks siste ligakampene under Solskjær, mens de har tatt 14 av 18 mulige på de seks første kampene etter Solskjærs avskjed.

Torsdagens seier betyr at United kun er fire poeng bak Arsenal på fjerdeplass – med én kamp til gode.

Manchester Uniteds neste motstander er Wolverhampton på Old Trafford 3. januar.