Her er våre oddstips!

Callum Wilson har skapt overskrifter etter at han kom til St James’ Park. Seks mål og én målgivende på syv Premier League-kamper er sterkt.

Newcastle har totalt ti ligamål så langt, og Wilson har vært direkte involvert i syv av dem.

Nå håper manager Steve Bruce at Wilson kan bli den første Newcastle-spiller siden Alan Shearer i 2003/04 som når minst 20 mål i løpet av en sesong.

Ifølge lokalavisen chroniclelive.co.uk er Les Ferdinand den eneste som har scoret seks mål på færre kamper for Magpies.

Fredag er det Eurojackpot - 366 mill. Her kan du spille før kl. 19.00!

– Vi trengte desperat en målscorer, og Steve Bruce har dekket opp det med å hente Callum Wilson, sa Alan Shearer rett før seriestart.

Newcastles toppscorer i hele åtte sesonger har altså fått rett - i hvert fall til nå.

– Han har virkelig hatt en bra start. Vi må bare håpe at det fortsetter sånn, for vi har virkelig trent en målscorer og noen som ville score, sier manager Steve Bruce ifølge chroniclelive.co.uk.

– Hvis du analyserer målene han har gjort, så er tre av dem innenfor en meter fra mållinjen. Det er en unik evne til å være på riktig sted til riktig tid. Det er et naturlig instinkt at han er der og scorer.

Her kan du spille Lotto!

Steve Bruce sier at han først og fremst er opptatt av personligheten og mennesket når han henter nye spillere. Men når det gjaldt Callum Wilson, teller det nok også at han scoret jevnt og trutt for Bournemouth i Premier League - flere enn Joshua King de siste sesongene.

– Han har veldig god arbeidsmoral. Han er stor, sterk og rask, men det viktigste for oss i Newcastle er at han har evnen til å score mål, sier Steve Bruce.

Sist nettet han to ganger da sterke Everton ble slått 2–1. Wilson har allerede like mange mål som Newcastles toppscorer for hele sesongen 2019/20 .

Bekymringer om Callum Wilson da? Han har en heftig skadehistorikk med alvorlige skader i begge knær, men de siste sesongene han har holdt seg frisk og rask og spilt 28, 30 og 35 kamper.

Lørdag er Lotto-dag. Her kan du prøve vinnerlykken!

VG-tips: Southampton-Newcastle

* Southampton gjorde jobben borte mot Aston Villa på søndag med en 4-3-seier. Saints ledet hele 4-0 før Villa våknet - det tyder på at å føre kamper med slik stor margin ikke er en situasjon So'ton er så vant med.

* Hjemmelaget har sikret fire seirer og en uavgjort på sine fem siste ligakamper, men vil komme til å savne kneskadede Danny Ings (a) en stund fremover. Med sine fem mål og to assister har han vært involvert i halvparten av lagets mål i høst.

* Newcastle ordnet seg en 2-1-hjemmeseier over Everton senest - lagets første på tre ligamatcher. Gjestene har ennå ikke tapt borte (1-2-0-fasit), men 4-2 i mål er ingen voldsom mål-uttelling akkurat. Og de har ikke holdt buret rent siden ligastarten (seks kamper).

Vi anser vertene for å være svake favoritter. Hjemmeoddsen er 1,90, spillestopp er kl. 20.55., og kampen vises på TV 2 Sport Premium.