Inter-stjernen Romelu Lukaku har beklaget overfor klubben å ha uttalt at nesten alle klubbens A-lagsspillere hadde koronavirussymptomer på nyåret.

Den belgiske kraftspissen kom med den oppsiktsvekkende uttalelsen i et Instagram-intervju med landslagskollega Dries Mertens' kone, som er programleder for TV-kanalen Vier.

Beklaget

Inter reagerte kraftig på uttalelsene og truet med å bøtelegge Lukaku, men ifølge BBC er saken nå ute av verden etter at han har beklaget.

– Vi hadde en uke fri i desember (romjulen). Vi returnerte til arbeidet, og jeg sverger på at 23 av 25 spillere var syke. Jeg fleiper ikke, sa Lukaku i intervjuet.

– Vi spilte mot Radja Nainggolans Cagliari, og etter omtrent 25 minutter måtte en av forsvarsspillerne våre forlate banen. Han besvimte nesten og kunne ikke fortsette.

Ingen koronatilfeller

Kampen Lukaku snakker om ble spilt i Milano 26. januar, og Inter-stopper Milan Skriniar måtte byttes ut i kampens 17. minutt. Etter oppgjøret opplyste Inter via Twitter at Skriniar måtte erstattes som følge av influensasykdom.

– Alle hostet og hadde feber, sa Lukaku videre i intervjuet som er gjengitt av Sky Sports.

– Jeg følte meg mye varmere enn normalt da jeg varmet opp. Jeg hadde ikke hatt feber på flere år.

Koronaviruset var oppdaget i Kina på det tidspunktet, men det var ikke påvist smitte i Italia. Dermed ble ikke Inter-spillerne testet. De to første virustilfellene i landet ble registrert 31. januar.

– Etter kampen var det planlagt en middag med gjester, men jeg bare takket dem og gikk rett i seng. Vi ble ikke testet for covid-19 på det tidspunktet, så vi får aldri vite svaret, sa Lukaku.

Inter har fortsatt ikke hatt noen påviste koronatilfeller.