ATLÉTICO MADRID - DEPORTIVO LA CORUÑA 1–0

Kévin Gameiro scoret kampens eneste mål fra straffemerket da Atlético Madrid benyttet seg av Barcelonas poengtap med 1-0-seier mot Deportivo i La Liga søndag.

Se høydepunktene øverst i artikkelen!

Lionel Messi berget Barcelona fra tap mot Sevilla med sin 2-2-scoring i det 89. minutt lørdag, men kunne ikke forhindre at Atlético Madrid kunne spise av forspranget på tabelltoppen i La Liga.

Kévin Gameiro scoret fra straffemerket etter 34 minutter i søndagens kamp mot Deportivo, og gjorde at forspranget til serieleder Barcelona er ni poeng før de åtte siste seriekampene.

AVGJORDE: Kévin Gameiro har nettopp scoret på straffe. Lagkamerat Koke jubler med. Foto: JAVIER BARBANCHO / X02265

Atléticos 1–0-seier var lagets niende seier med disse sifrene denne sesongen, skriver Viasat-kommentator Petter Veland på Twitter.

Ned til Real Madrid på tredjeplass er det fire poeng. Valencia er fem poeng bak Atlético på fjerdeplass på tabellen etter at Rodrigo sikret 1-0-seier mot Leganés søndag.

I bunnstriden tok Málaga en etterlengtet trepoenger med 1-0 mot tabellfemmer Villarreal. Chory Castro scoret kampens eneste mål fra straffemerket.

Kampene mellom Espanyol og Alavés og Real Sociedad endte begge 0-0.