MANCHESTER UNITED - FULHAM 4–1

Manchester United glitret hjemme mot Fulham lørdag og avgjorde kampen med tre mål før pause. Igjen var Marcus Rashford sentral med to assist og én scoring.

Fulham var ute etter å slå United for første gang siden 2009, men etter fire kamper på rad uten seier var United desperate etter en trepoenger.

Mourinhos mannskap drepte kampen med tre scoringer før hvilen, og var aldri truet av et svært tamt Fulham-lag uten Stefan Johansen. Kampens store spiller ble den mye kritiserte Rashford, som på utsøkt vis satte inn 4-1 åtte minutter før slutt.

– Spillerne ønsket å ta med seg den samme mentaliteten de hadde i kampen mot Arsenal som til kampen mot Fulham. Når spillerne gir alt er følelsen positiv uansett resultat, og når man gir alt for klubben spiller man som et mye bedre lag, sa Mourinho til BBC.

Knallsterk omgang

12 minutter ut i kampen spilte Marcus Rashford ut til Ashley Young på venstrekanten. Noe heldig tråklet han med seg inn i sekstenmeteren, men derfra viste 33-åringen virkelig fram skuddfoten. Med høyre hamret han kula inn i lengste hjørne.

STORSEIER: Marcus Rashford og Ashley Young feirer 1-0-scoringen mot Fulham lørdag. Foto: Barrington Coombs / PA via AP / NTB scanpix

Kvarteret senere var Rashford på løp på venstresiden. 21-åringen slo 45 grader ut til Juan Mata, som fra sekstenmeteren plasserte inn 2-0 langs bakken. Det var Rashfords fjerde assist på tre kamper.

Mata skulle bli delaktig også i Uniteds tredje mål for kvelden. Etter en kort corner fikk Jesse Lingard ballen fra Mata utenfor sekstenmeteren. Spanjolen var på løp inn mot mål og fikk en perfekt timet pasning. På første berøring slo han inn til Romelu Lukaku som enkelt satte inn 3-0.

Mourinhos menn kunne dermed gå til pause med tre scoringer, noe som ikke har skjedd i serien på over et år.

– Når man gir alt, så er man et bedre lag, poengterte United-treneren.

Rashford herjet

Etter hvilen fortsatte hjemmelaget å spille underholdende fotball, men flere scoringer lot vente på seg. I stedet var det gjestene som fikk hull på byllen da Aboubakar Kamara scoret på straffe etter halvspilt omgang.

Med det tente franskmannen et lite håp for Fulham, men minuttet senere ble André-Frank Anguissa sendt i dusjen med sitt andre gule kort.

Drøye ti minutter før slutt var Rashford nære ved å komme på scoringslisten for tredje gang denne sesongen. Unggutten gjorde alt rett og fintet ut to Fulham-forsvarere, men igjen ble avslutningen for dårlig.

Men så smalt det fra engelskmannen. Han fikk ballen på venstrekanten og fra hjørnet av sekstenmeteren dunket han inn 4-1 i nærmeste hjørne. Det kronet en sterk kamp for Rashford, som ble byttet ut til stående applaus fra hjemmefansen.

Med seieren står Manchester-klubben med 26 poeng på 16 kamper, mens Fulham fortsatt innehar jumboplassen med ni poeng.

Torreira reddet Arsenal

Arsenal slet med å få hull på byllen i hjemmemøte med Huddersfield lørdag, men Lucas Torreira reddet tre poeng med et brassespark sju minutter før slutt.

Arsenal, som kjemper om en topp fire-plass, var store favoritter etter å ha gått 20 kamper uten tap, i alle turneringer. Men angrepsrekka til hjemmelaget med Pierre-Emerick Aubameyang og Alexandre Lacazette slet med å finne veien til nettmaskene, mens Huddersfield forsvarte seg godt.

Til slutt var det sommersigneringen Lucas Torreira som reddet tre poeng til «The Gunners», sju minutter før slutt.

Aubameyang avsluttet, men forsøket ble blokkert. Spissen fikk en ny mulighet og la ballen inn i feltet. Der sto Torreira og brassesparket ballen i mål, og sikret samtidig at Arsenals rekke på ubeseirede kamper ble forlenget.

Sørloth benket

I London-derbyet mellom West Ham og Crystal Palace vant vertene 3-2, etter at innbytter Jeff Schlupp headet ballen i mål kvarteret før slutt. Gjestene maktet aldri å utligne. Alexander Sørloth kom aldri inn for Crystal Palace.

Cardiff vant med ett mål over Southampton. Callum Paterson utnyttet dårlig Southampton-forsvar, snappet opp ballen bak midtstopperen og sendte hjemmelaget i føringen. Kampen endte 1-0 på Cardiff City Stadium.

Burnley tok imot Brighton på Turf Moor. Vertene sikret seieren 1-0, etter at kampens eneste scoring kom like før pause. James Tarkowski scoret trolig sitt enkleste mål noensinne, men scoringen holdt likevel til seier for hjemmelaget.