NY Rangers – Colorado 3-2 e.f./str

Zuccarello ble en av kampens forgrunnsfigurer hjemme i Madison Square Garden.

– Vi føler allerede viktigheten av denne seieren. Vi må begynne å vinne kamper for å få poeng og holde oss i sluttspillkampen. Vi ønsker ikke å bli hengende for langt etter, for så å være tvunget til å klatre mye, sa Rangers-målvakt Henrik Lundqvist etter kampen.

Det gikk tolv minutter før Rangers-veteranen Chris Kreider satte inn kampens første mål. Zuccarello bidro med målgivende pasning.

Colorado Avalanche sin målvakt Semjon Varlamov redder en puck fra New York Rangers' venstreving Jimmy Vesey (26) under andre periode av tirsdagens kamp i Madison Square Garden in New York. Foto: Mary Altaffer / AP / NTB scanpix

Avalanche utlignet så i annen periode, men kun to minutter etter 1-1-målet var nordmannen der igjen med en målgivende pasning. Kevin Hayes satte pucken i nettet og sendt hjemmelaget tilbake i ledelse.

Det varte imidlertid ikke ut perioden, for Avalanche utlignet igjen like før andre pause.

Både tredje periode og forlengningen forble målløs, og kampen gikk dermed til straffeslagkonkurranse. Zuccarello satte inn det første målet. Deretter fulgte et par bomskudd, før Mikko Rantanen scoret Avalanches eneste straffemål.

Kevin Shattenkirks mål for Rangers ble det avgjørende, da Gabriel Landeskogs skudd ble reddet rett etterpå.

Stillingen ble dermed 3–2.

– Vi nyter alle å vinne. Særlig på hjemmebane. Vi forsøker å bygge et bra lag her, og dette var et steg i riktig retning, sa Henrik Lundqvist.

Zuccarello hadde om lag 25 minutter på isen. Rangers har kun vunnet to av de seks første kampene så langt i sesongåpningen.

(©NTB)