NEW YORK RANGERS - TORONTO MAPLES 0–4

– Jeg har sagt det for mange ganger. Nå orker jeg ikke mer. Jeg er lei av å se det samme pisset hele tiden, sier Zuccarello til Nettavisen.

Tapet kommer samtidig som det ryktes at Rangers-manager Jeff Gorton ikke tror laget er i stand til å vinne Stanley Cup og dermed vil sende flere stjerner, inkludert Zuccarello, bort for å bygge et nytt lag.

– Jeg vet ikke. Det er ikke mange som vil ha oss sånn som vi spiller nå. Det får vi ta hvis den tid kommer, sier 30 år gamle Zuccarello.

Justin Holl og James van Riemsdyk sørget for de to første scoringene i første periode.

Midtperioden startet på verst tenkelige vis for Rangers da Patrick Marleau satte inn sin 17. scoring for sesongen etter 52 sekunder. Zach Hyman la på til 4–0 to minutter senere.

– Vi kommer fra fem dager fri og har null gnist. Det er helt sykt. Man skulle tro at man kom tilbake med en helvetes «go», men det er helt dødt. Jeg vet ikke helt hva jeg skal si, for å være ærlig, sier Zuccarello.

Zuccarello hadde ingen skudd på mål på sine 16.55 minutter på isen. Nattens tap sender Rangers ned på 10.-plass i den østre avdelingen av NHL.

(©NTB)