Det skjer bare to dager etter at nordmannen ble stemt frem som årets spiller av Den engelske spillerforeningen (PFA). Siden han kom til City i fjor sommer, er det blitt fire trofeer og de individuelle utmerkelsene har kommet på løpende bånd.

– Jeg føler meg bra. Jeg vant trippelen som 22-åring. Jeg lever drømmen, dette var drømmen min som ung. Å kunne gjøre det med laget, er noe spesielt. Jeg er veldig glad. Dette gir meg så mye motivasjon til å fortsette å jobbe, sier Haaland på scenen i Monaco.

På pressekonferansen etter premieutdelingen fikk han spørsmål om sine målsettinger som landslagsspiller.

– Det blir vanskelig å vinne en trippel med Norge, skal jeg være ærlig. Det er ikke mulig, men jeg vil oppnå noe med Norge også. Jeg håper vi kan spille EM eller VM i løpet av min livstid. Det er et stort mål for meg. Jeg skal gjøre alt jeg kan for å få det til å skje. Landet fortjener det og jeg hadde elsket det, sier Haaland.

Tilbake på scenen ble han spurt om han tror han kan gjenskape suksessen fra forrige sesong. Haaland skjøt Manchester City til Champions League-trofeet og til topps i Premier League. I Champions League scoret han 12 mål på 11 kamper.

– Jeg skal gjøre mitt beste. Dette er motivasjon. Det handler om å holde hodet klart. Enda flere øyne kommer til å være på meg og laget etter dette, så vi må være bedre forberedt og enda skarpere. Jeg er klar for å gjøre mitt beste til å få enda en bra sesong, sier Haaland.

VANT: Barcelona-stjernen Aitana Bonmatí vant prisen for årets kvinnelige spiller. Foto: Daniel Cole / AP / NTB

Blant publikum satt Isabel Haugseng Johansen, Haalands angivelige kjæreste, og pappa Alfie. På scenen fikk Haaland spørsmål om hvem han er mest redd for av faren og City-manager Pep Guardiola.

– Godt spørsmål. Pep kan være skummel noen ganger, men det kan faren min også. Jeg liker når Pep skriker til meg. Han prøver å formidle noe til hjernen min som han tror ikke er der. Jeg klager ikke, han vil bare gjøre meg til en bedre fotballspiller, sier Haaland.

– Pappa og jeg krangler mye også, men vi har mange fine øyeblikk sammen, så jeg klager ikke på det heller.

Champions League-gruppene ble også trukket torsdag kveld. Se gruppene her.

På fikk han spørsmål om hva han syntes var vanskeligst å tilpasse seg til da han kom til Manchester fra Borussia Dortmund. Haaland hadde ingen klare svar.

– Selvfølgelig var det ikke lett. Klubben var vant til å spille uten spiss, så det var den perfekte utfordringen for meg å vise at City kunne bli enda bedre med spiss. Noen sa at det var feil klubbvalg og ditt og datt. Det er naturlig. Det var min jobb å motbevise dem. Det mener jeg at jeg gjorde, sier Haaland.

Haaland vant prisen foran Lionel Messi og City-lagkamerat Kevin De Bruyne. Nevnte Guardiola ble kåret til årets trener, sammen med Sarina Wiegman, sjefen for de engelske fotballkvinnene.

Barcelona-spiller Aitana Bonmatí ble kåret til årets kvinnelige spiller. Caroline Graham Hansen havnet på 8. plass i den kåringen.

Kjenner du en ung fotballspiller med stjernedrømmer? VGs nye magasin «Fotballstjerner» inneholder kule bilder og masse fakta om de beste spillerne i verden akkurat nå. Magasinet kan kjøpes i vår nettbutikk (gratis frakt!)