HOFFENHEIM - HERTHA BERLIN 1–1

Hoffenheim har åtte poeng etter fire kamper og har fortsatt til gode å tape denne sesongen.

Både Håvard Nordtveit (Hoffenheim) samt Rune Almenning Jarstein og Per Ciljan Skjelbred (Hertha Berlin) spilte hele kampen for sine respektive lag, og det var førstnevntes lag som tok ledelsen da Sandro Wagner satte inn 1-0 allerede etter seks minutter.

Alexander Esswein utlignet til 1-1 etter 55 minutter. Med det sørget han for at lagene tok ett poeng hver.

Hertha Berlin ligger på 11.-plass med fem poeng.

Leverkusen knuste Freiburg

Leverkusen gjorde kort prosess med Freiburg da laget vant enkelt 4-0 hjemme og tok sin første seier i serien.

Scoringer av Kevin Volland (2) og Charles Aránguiz sørget for at det sto 3-0 allerede etter 34 minutter, og etter 86 minutter fastsatte Julian Brandt resultatet til 4-0.

Leverkusen ligger på 12.-plass med fire poeng, mens Freiburg er på 16.-plass med sine to poeng på de fire første kampene.

Aubameyang-dobbel

Også Borussia Dortmund gjorde kort prosess da Köln ble slått 5-0. Med seieren tok laget tilbake tabelltoppen fra Hannover.

Maximilian Philipp åpnet scoringsballet allerede etter to minutter før Sokratis Papastathopoulos doblet ledelsen like før pause.

Etter pause meldte stjernespissen Pierre-Emerick Aubameyang seg på og scoret to ganger på ett minutt. Først satte han inn 3-0 på straffespark etter 59 minutter før han la på til 4-0 minuttet etter.

Philipp gjorde kvelden til et mareritt for Köln da han satte inn 5-0 etter 69 minutter.

Borussia Dortmund topper Bundesliga med 10 poeng på fire kamper, mens Köln er helt sist uten å ha tatt et eneste poeng.

Sandro Wagner har satt inn 1–0 for Hoffenheim og gratuleres av Håvard Nordtveit (til venstre). Per Ciljan Skjelbred i bakgrunnen. Foto: Uwe Anspach / TT / NTB Scanpix