19 av 24 uttatte spillere var på banen for sine klubber i løpet av helgen, og 18 av dem spilte fra start. Even Hovland kan mandag bli den 20. med spilletid.

Lagerbäcks menn spilte til sammen 1341 minutter, og scoret tre mål for sine klubblag.

Bare tre mann,Ørjan Nyland, Håvard Nordtveit og Alexander Søderlund, var ubenyttede reserver, mens Markus Henriksen ikke var i kamptroppen til Hull. Han har den siste tiden slitt med en skulderskade, men skal være klar til landskampen.

De fem Rosenborg-spillerne fikk alle redusert spilletid i helgens treningskamp mot Ranheim og møter friske til samling.

Tiden fra kamp gjør også at Lagerbäck kan håpe på treninger med kvalitet tidlig i forberedelsesuka. Av de uttatte spilte 2 torsdag, 5 fredag, 10 lørdag, 2 søndag.

Slik var helgen for de uttatte:

Målvakter:

Rune A. Jarstein: Ikke like trygg som vanlig i Hertha Berlins mål i 2-4-tapet mot Köln lørdag. Fikk kritikk for å slippe inn langskuddet som sendte hjemmelaget foran.

André Hansen: Spilte første omgang og holdt nullen da Rosenberg slo Ranheim 4-1 i en treningskamp fredag.

Ørjan H. Nyland: Som vanlig ubenyttet reserve for Ingolstadt i fredagens 0-1-tap mot Borussia Dortmund.

Rune Almenning Jarstein hadde en travel kveld på jobben for Hertha Berlin, og måtte hente fire baller fra nettet. Foto: NTB Scanpix

Backer:

Gustav Valsvik: Fortsetter suksessen i opprykksjagende Eintracht Braunschweig og spilte hele kampen da Heidenheim ble slått 3-2 på overtid fredag. Har spilt 20 av 25 seriekamper.

Jonas Svensson: Spilte hele kampen da AZ Alkmaar knuste Den Haag 4-0 i nederlandsk æresdivisjon søndag.

Omar Elabdellaoui: Spilte hele kampen da Hull tapte 0-4 for Everton i Premier League lørdag. Ga bort ballen forut for hjemmelagets siste mål.

Omar Elabdellaoui fikk hele kampen for Hull i stortapet mot Everton. Foto: NTB scanpix

Fredrik Semb Berge: Leverte solid stopperspill og scoret ett mål da Odd slo Aalesund 3-1 borte i treningskamp torsdag.

Vegar Eggen Hedenstad: Spilte 60 minutter som høyreback da Rosenborg slo Ranheim 4-1 fredag.

Jørgen Skjelvik: Spilte 60 minutter som midtstopper for Rosenborg mot Ranheim.

Tore Reginiussen: Spilte første omgang som midtstopper og scoret ett mål da Rosenborg slo Ranheim.

Even Hovland: Nürnberg møter topplaget Union Berlin borte mandag, etter at resten av landslagstroppen har hatt sin første trening i London.

Midtbanespillere:

Sander Berge: Spilte som vanlig hele kampen for Genk da laget sikret kvartfinaleplass i europaligaen med 1-1 mot Gent torsdag. Spillefri i helgen pga. belgisk cupfinale.

Sander Berge og Genk sikret seg kvarfinaleplass i Europaligaen torsdag, og hadde spillefri i helgen. Foto: NTB scanpix

Veton Berisha: Spilte hele kampen og ble matchvinner da Greuther Fürth slo serieleder Stuttgart 1-0 i 2. Bundesliga lørdag.

Stefan Johansen: Spilte hele kampen da Fulham måtte tåle et skuffende 1-3-tap hjemme mot Wolverhampton i mesterskapsserien lørdag.

Jo Inge Berget: Spilte hele kampen da Malmö møtte Molde i treningskamp i Spania lørdag. Tross stort Malmö-overtak på sjansestatistikken endte det 1-1.

Mohamed Elyounoussi: Spilte 83 minutter da den suverene serielederen Basel slo Grasshoppers 1-0 i sveitsisk eliteserie lørdag.

Mats Møller Dæhli: Spilte 60 minutter da St. Pauli spilte 0-0 mot Hannover i 2. Bundesliga lørdag.

Anders Konradsen: Spilte 60 minutter da Rosenborg slo Ranheim 4-1 fredag.

Håvard Nordtveit: Ubenyttet reserve da West Ham tapte 2-3 for Leicester i Premier League lørdag.

Markus Henriksen: Er i trening, men har fortsatt ikke gjort comeback etter sin skulderskade. Ikke i troppen da Hull tapte for Everton.

Spisser:

Joshua King: Byttet ut i siste minutt da Bournemouth slo Swansea 2-0 i Premier League lørdag. Involvert i forspillet til begge mål. En av ligaens formspillere.

Joshua King var involvert i mye av det som skjedde i Bournemouths kamp mot Swansea. Foto: Tony O'Brien / X01095

Tarik Elyounoussi: Spilte 80 minutter for et Olympiakos i sportslig krise da det ble 0-1 i derbyet mot Panathinaikos søndag.

Adama Diomandé: Byttet inn i det 81. minutt da Hull tapte 0-4 for Everton lørdag.

Alexander Søderlund: Var ubenyttet reserve da Saint-Étienne slo Dijon 1-0 borte søndag.