Ulvestad satte inn sin femte scoring på sju kamper fra straffemerket. Målet kom allerede etter ni minutter.

Kalle Holmberg satte inn hovedstadsklubbens andre scoring, som kom etter at IFK Göteborgs Jesper Tolinsson hadde fått marsjordre.

Midtbanespiller Ulvestad storspiller i den svenske ligaen og scoret i sin andre kamp på rad. Nordmannen var også sikker fra straffemerket i forrige seriekamp mot Helsingborg.

28-åringens klubb Djurgården ligger på fjerdeplass i Allsvenskan med ti poeng. Opp til Norrköping på tabelltoppen skiller det seks poeng.

Ulvestad, Aslak Fonn Witry og Per Kristian Bråtveit spilte alle hele kampen for Stockholm-klubben søndag.

Alexander Søderlund var på sin side på banen i 85 minutter da Häcken tapte 1-3 mot Mjällby, mens Mikkel Diskerud spilte hele kampen da Helsingborg tok en sterk 2-0-seier over AIK søndag.