SAINT-ÉTIENNE - CAEN 2–1

Saint-Étienne kom under på hjemmebane, men vendte til 2-1-seier over Caen i fransk 1. divisjon fotball lørdag.

Fayçal Fajr ga gjestene ledelsen etter en halvtime. Yannis Salibur trodde han hadde utlignet før pause på et perfekt framspill fra Selnæs, men dommeren annullerte til stor misnøye fra hjemmespillerne.

I annen omgang utlignet Wahbi Khazri på straffespark etter at Salibur ble felt, før Timothée Kolodziejczak ble matchvinner på et hjørnespark.

Selnæs spilte hele kampen for Saint-Étienne, som med sin annen seier (mot tre uavgjorte og ett tap) klatret til 7.-plass på tabellen.

– Dette kan være starten på noe bra, sa trener Jean-Louis Gasset til klubbens nettsted.

Lille slo Nantes 2-1 med mål av José Fonte og Jonathan Ikone, og laget er på 2.-plass bare to poeng bak serieleder Paris Saint-Germain. For Lille, som har vunnet alle sine tre hjemmekamper så langt, er det beste sesongstart siden 1952.

Montpellier tok sin første hjemmeseier på sju måneder da Nice ble slått 1-0. Gaetan Laborde ble matchvinner da laget inntok 3.-plassen.