Nordmannen er oppført på NHLs skadeliste. Der står det at han er ute av spill i hvert fall til tirsdag denne uka.

Minnesota Wild åpnet med å ta ledelsen 1-0 i første periode ved Matt Boldy før Blackhawks utlignet ved Joey Anderson.

I andre periode gikk hjemmelaget opp i 2-1 etter scoring av Anders Bjork, men i tredje periode sørget tre raske scoringer for at Wild gikk av med seieren.

Etter 14 minutter av perioden utlignet Marcus Johansson for Wild før han brakte bortelaget opp i ledelsen med en ny scoring under tre minutter etter den første. Gustav Nyquist sementerte seieren med Wilds fjerde scoring drøye minuttet før slutt.

Nå gjenstår kampene mot Jets tirsdag og Nashville Predators torsdag.

Minnesota Wild er allerede sikret plass i Stanley Cup, sluttspillet som etterfølger grunnspillet i NHL.