• The Telegraph kaller ham en «bulldozer» og fastslår at Haaland skjønte at Arsenal-innstepper Rob Holding fryktet nordmann. Avisen kaller styrkeforholdet mellom de to for «pinlig misforhold».

– Haaland kastet Holding til side som han gjorde med hårbåndet sitt sent i kampen, beskriver James Ducker - og mener at synet av «de gylne lokkene» kan minne om en Timotei-reklame.

– Kanskje skulle vi ikke bli overrasket over å se en mann som spiser 6.000 kalorier om dagen riste av seg en midtstopper som om han var en flue i nakken, fortsetter Ducker.

  • Oliver Holt i Daily Mail skriver at Haaland og Kevin De Bruyne har «utviklet et nærmest telepatisk forhold som smadrer motstanderne». De Bruyne scoret både 1–0 og 3–0, og Haaland hadde servitørrollen.

  • Også BBCs Phil McNulty mener at duoen Haaland-De Bruyne blir avgjørende for om Manchester City kan klare trippeltriumf.

– En dødelig duo, skriver McNulty.

– Et bevis på hvordan Haalands allsidighet har vokst under Guardiola, fortsetter han om nordmannens målgivende pasninger.

  • Independents Richard Jolly er også opptatt av Haaland-De Bruyne:

– Hvis, eller kanskje når, City vinner tittelen, vil det delvis være fordi de har de to beste fotballspillerne i ligaen i Haaland og De Bruyne. Mot sine nærmeste utfordrere satte de dem i posisjoner for å gjøre maksimal skade. De skapte kaos.

  • Tyrone Marshall, kommentator i Manchester Evening News, sparer heller ikke på konfekten:

– Kevin De Bruyne og Erling Haaland beviste at Man City bare er for gode for Premier League.

Marshall fastslår at Haaland har «supermann-kvaliteter» og snakker om at rogalendingen var i «toppbeistmodus».

Manchester City står med syv strake seirer i Premier League. Laget ligger på 2. plass, to poeng bak Arsenal - men med to kamper mindre spilt enn ligalederen.