Med seieren over en avdelingsrival trygget Wild tredjeplassen i sin avdeling og slo tilbake etter to tap på de tre foregående kampene.

Blues tok en tidlig ledelse ved Calle Rosen, men etter 13.02 i første periode la Zuccarello pasningen til Matt Dumbas utligningsmål. Han fikk pucken i rundvantet til venstre for mål, orienterte seg hurtig og slo skrått ut til Dumba, som gjorde en skuddfinte og skjøt i mål.

Zuccarello var på isen ved begge målene i første periode, men ikke på noen av de fire neste målene i kampen. Ryan Hartman gjorde både 2-1 og 3-2, med Robert Bortuzzos utligning innimellom.

Jared Spurgeon scoret det viktige 4-2-målet tidlig i siste periode, og med Zuccarello på isen satte Jordan Greenway på akrobatisk vis punktum i tomt bur 4.04 minutter før slutt.

Zuccarello har 16 mål og 24 assist denne sesongen og er nest mest produktive Wild-spiller bak rekkekamerat Kirill Kaprizov (20-25). (NTB)