Marerittåpningen på NHL-sesongen fortsetter for Mats Zuccarello og hans Minnesota Wilds, som natt til fredag var sjanseløse mot Winnipeg Jets. Det endte 5-2.

Wild åpnet torsdagens bortekamp i Canada sterkt da Ryan Hartman satte 1-0 i kampens første periode. Da hadde Zuccarello rukket å bli utvist i to minutter for en forseelse mot hjemmelagets Andrew Copp.

Hjemmelaget snudde oppgjøret i den andre perioden. Først utlignet Blake Wheeler til 1-1 etter bare minuttet i periode to, før kampen var snudd åtte minutter senere ved Patrik Laine.

Brad Hunt utlignet til 2-2 i etter tre minutter av den tredje perioden, men derfra og ut tok Jets fullstendig over. Kyle Connor satt inn 3-2 elleve minutter før slutt, mens Jack Roslovic økte til 4-2 30 sekunder senere.

Laine scoret kampens siste mål i åpent mål på tampen av oppgjøret. Dermed endte det 5-2 til det canadiske laget.

– Vi jobber hardt. Vi jobber veldig hardt. Jeg er sikker på at alle på laget gir alt de har. Vi må bare klare å avgjøre kamper. Vi må klare å score og ikke gjøre feil. Vi kommer tilbake. Vi kommer til å lære fra disse tapene og bli bedre, sier 21 år gamle Luke Kunin.

Tapet gjør at Zuccarello og hans Wild nå har tapt de tre første kampene denne sesongen. Det er første gang i klubbens 19 års lange historie at det har skjedd.

– Vi må stå sammen i dette. Alt handler om laget nå. Det er fortsatt tidlig i sesongen, så vi må bare fortsette å være positive, sier målvakt Devan Dubnyk.

Kun Chicago Blackhawks, New Jersey Devils og Ottawa Senators har sammen med Wild tapte alle kampene denne sesongen. Laget fra Minnesota tapte 2-5 i seriepremieren mot Nashville Predators og 2-4 mot Colorado Avalanche.

Etter kampen mot Avalanche slaktet Zuccarello sin egen sesongåpning, som han omtalte som «fryktelig». Nordmannen klarte ikke å rette på inntrykket torsdag. Han spilte 14 minutter og elleve sekunder og var -1 i +/-statistikken.