Thomas Tuchel blir ikke Bayern Münchens nye hovedtrener. Han skal i stedet være i ferd med å signere for Arsenal.

Det er den tyske storavisen Bild som søndag skriver at Tuchel ikke er aktuell som Bayern-manager. Samtidig melder fotballmagasinet Kicker at den tidligere Borussia Dortmund-sjefen avløser Arsène Wenger som manager i Arsenal.

Tuchel skal ha takket nei til å bli manager i Bayern etter å ha gitt beskjed om at han har forpliktet seg til en annen klubb. Den klubben skal altså være Arsenal.

Arsène Wenger har kontrakt med Arsenal ut neste sesong. Når Tuchel eventuelt erstatter franskmannen, skriver ikke Kicker noe om. Arsenal har imidlertid en skuffende sesong bak seg.

foto
I HARDT VÆR: Arsenal har en nedadgående kurve under Arsène Wenger. Foto: DAVID KLEIN / X06540

Bayern München lot på sin side Carlo Ancelotti gå i september og hentet Jupp Heynckes ut av pensjonstilværelsen som en midlertidig løsning ut sesongen. Heynckes ønsker ikke å bli værende også neste sesong, og Bayern München er derfor på jakt etter en ny hovedtrener.

Tidligere Mainz- og Borussia Dortmund-trener Tuchel var sett på som den heteste kandidaten til å ta over München-laget, mens Hoffenheims Julian Nagelsmann, Ralph Hasenhüttl (Leipzig) og Niko Kovac (Eintracht Frankfurt) også har vært nevnt som mulige kandidater.