Allerede førstkommende torsdag kan du benke deg for Serie A-maraton når samtlige 20 lag på herresiden, med blant andre Zlatan Ibrahimovic, Olivier Giroud, Morten Thorsby og Stefan Strandberg, skal i aksjon. Kamper ser du som abonnent på VG+ Sport.

Ofte stilte spørsmål: Dette er VG+ Sport

– Å få vise en av verdens beste fotballigaer hver eneste uke på VG+ Sport, er noe vi gleder oss veldig til, sier rettighetssjef i VG Aslân Farshchian.

Serie A har tidligere i Norge blitt vist på Viasat, TV 2 og strømmetjenesten Strive, men siden starten på inneværende sesong har ikke ligaen hatt noen norsk rettighetshaver. VG har i første omgang sikret seg rettighetene for siste halvdel av sesongen.

– Jeg er veldig glad for at VG har fått rettighetene til Serie A. Endelig blir det mulig også for norske fotballfans å følge med på italiensk fotball. Jeg lover mange spennende kamper og mye god underholdning utover våren, sier Sampdoria- og landslagsspiller Morten Thorsby.

Med stadig flere nordmenn i manesjen, gleder rettighetssjef Farshchian seg over å vise kampene i den italienske herreligaen.

– Med nesten alle de regjerende europamestrene, Zlatan Ibrahimovic og flere norske landslagsprofiler på banen, er det mye å se frem til i månedene som kommer.

Se torsdagens kamper som sendes på VG+ Sport nederst i artikkelen.

Alt du trenger for å se kampene og annen direktesendt sport er et abonnement med VG+ Sport.

Dersom du kjøpte VG+ før 15. juni 2021 har du automatisk tilgang til VG+ Sport. Dersom du har kjøpt VG+ etter 15. juni må du oppgradere abonnement ditt til VG+ Sport for å se kampene. Oppgradering av abonnement kan du gjøre her.

Som abonnent får du, i tillegg til Serie A, blant annet se NBA, Coppa Italia, Copa del Rey, kvalifiseringskampene til U21-landslaget og en rekke norske treningskamper på VG+ Sport denne våren. Her finner du fortløpende oversikt over kommende kamper.

Dette er kampene VG+ Sport skal vise førstkommende torsdag:

Serie A, runde 20

  • Kl. 12.30: Bologna – Inter

  • Kl. 12.30: Sampdoria – Cagliari

  • Kl. 14.30: Lazio – Empoli

  • Kl. 14.30: Spezia – Hellas Verona

  • Kl. 16.30: Atalanta – Torino

  • Kl. 16.30: Sassuolo – Genoa

  • Kl. 18.30: Milan – Roma

  • Kl. 20.45: Fiorentina – Udinese

  • Kl. 20.45: Juventus – Napoli

NB: Onsdag kveld er det høyst uklart hva som skjer med flere av kampene, etter påvist coronasmitte hos flere av klubbene. Per nå er ingen av kampene bekreftet avlyst.