Aalesund tapte 0–4 mot Sandefjord søndag og står med null scoringer og null poeng etter fire kamper.

Sunnmørsposten skrev dagen derpå at klubben vil kvitte seg med hovedtrener Lars Arne Nilsen (59).

TV 2 meldte også mandag at Nilsens tid i Aalesund gikk mot slutten. Kanalen skriver derimot senere at Nilsen vil lede Aalesund mot Molde i onsdagens eliteseriekamp.

Mandag kveld er det berammet et styremøte. Allerede i forkant av det opplyser imidlertid styreleder Gunnar Haagensen til TV 2 at Nilsen får lede laget i onsdagens seriekamp mot Molde.

– Det er ingen som er fredet, men Lars Arne Nilsen har full tillit i spillergruppen og stiller som trener mot Molde på onsdag, sier styrelederen.

Nå slår Lars Arne Nilsen hardt tilbake mot lokalavisen. Til TV 2 sier han:

– Jeg synes det er veldig alvorlig. Vi står i en alvorlig situasjon, og så velger lokalavisen å gå ut med ting som ikke stemmer. Jeg synes det er overraskende, skuffende og uforståelig.

Aalesund-treneren mener dette er veldig forstyrrende inn mot møtet med Molde på onsdag.

– Jeg regner med at det blir noen konsekvenser i Sunnmørsposten, for slik kan en ikke drive på i en seriøs redaksjon, sier Nilsen.

Sportsleder i Sunnmørsposten Kristian Stenerud har ikke besvart VGs henvendelser mandag kveld. Ansvarlig redaktør, Hanna Relling Berg, skriver følgende i en e-post til VG:

–Sunnmørsposten har gode kilder, og ville ikke publisert denne saken hvis vi ikke var trygge på at opplysningene stemte. Det er like fullt slik at i en prosess som involverer mange parter, kan det skje endringer. Vi har forståelse for at Lars Arne Nilsen reagerer på publiseringen.

Styreleder Gunnar Haagensen sier dette om trenerens fremtid til Sunnmørsposten:

– Det har ikke vært diskutert ennå, men vi må gjøre ett eller annet.

– Vi henger vel alle i en tynn tråd, både jeg, daglig leder og A-laget. Vi må bare ta oss sammen og slå Molde, sier styrelederen til samme avis.