LIVERPOOL – SEVILLA 1-2

Under ekstrem hete på den ikoniske baseballarenaen Fenway Park i Boston gikk det en kule varmt mellom Liverpool og spanske Sevilla.

Etter 73 minutter smalt det skikkelig da Sevilla-spiller Joris Gnagnon regelrett sparket ned Yasser Larouci. Taklingen var i knehøyde og ble belønnet med direkte rødt kort.

– Det er mye enklere å skape overskrifter tidlig i sesongen ved å si hva jeg synes om situasjonen, sa Klopp under pressekonferansen.

– Selvfølgelig må vi vente litt for å se hvor alvorlig skaden er. Jeg er ikke 100 prosent sikker, men det virket som vi hadde flaks. Vi får se, avrundet Klopp.

Sevilla var hissige på grøten, og til slutt gikk det utover Liverpools 18-årige Yasser Larouci. Foto: Mary Schwalm / AP / NTB scanpix

Før den famøse taklingen hadde begge lag tegnet seg for en scoring hver. For Sevilla var det Nolito som upresset kunne sette inn 1-0 i det 37. minutt. Divock Origi utlignet minuttet før pause da han dukket opp på bakre stolpe etter en corner.

Ett minutt før slutt, og med ti mann, kom vinnermålet for spanjolene etter en kontring. Alejandro Pozo rundet keeper Simon Mignolet og scoret sikkert. Dermed vant Sevilla kampen 2–1.

Liverpool fortsetter oppkjøringen til ny sesong mot portugisiske Sporting Lisboa torsdag, en kamp som spilles på Yankee Stadium i New York. Deretter venter Napoli og Lyon, før Manchester City er motstander i Community Shield 4. august.

De engelske Champions League-mesterne tapte fredag 2–3 i en treningskamp mot Borussia Dortmund.