CHELSEA - FULHAM 2–0

Fulhams nye manager Claudio Ranieri fikk en god start da han forrige runde vant 3-2 hjemme mot Southampton. På sin gamle hjemmebane Vest i London ble oppgaven for stor. Ranieri var manager i Chelsea fra 2000 til 2004.

Chelseas nye manager Maurizio Sarri fikk tilbake sin belgiske midtbaneelegant Eden Hazard i hjemmemøtet med Stefan Johansen og Fulham, men det var en spansk midtbanespiller som sto for magien i første omgang.

Ngolo Kanté rappet ballen fra Jean Seri, satte fart framover og spilte ballen til Pedro i god posisjon foran mål. Spanjolen dro en liten skuddfinte før han iskaldt bredsidet ballen i lengste hjørne bak Fulhams sisteskanse Sergio Rico.

Da var det bare spilt fire minutter på Stamford Bridge.

Det var Chelseas mål nummer 1000 på hjemmebane i Premier League. Kun to klubber har klart det tidligere: Manchester United (1079) og Arsenal (1029), ifølge statistikktjenesten Opta.

Pedro ga Chelsea ledelsen mot Fulham søndag. Det var Chelseas mål nummer 1000 på hjemmebane i Premier League. Kampen endte 2–0. Foto: AP Photo / Kirsty Wigglesworth / NTB scanpix.

Johansen ut i pausen

Chelsea dominerte spillet i store deler av første omgang og det var ingenting å si på at hjemmelaget gikk til pause med ledelse.

Stefan Johansen ble byttet ut i pausen uten at det hjalp Fulham nevneverdig. Chelsea presset på for scoring, men Fulham var vanskelige å bryte gjennom.

Calum Chambers var nære på å utligne for gjestene, men ingen av engelskmannens forsøk ble spesielt farlig.

Avgjorde på tampen

Hazard kom ikke på scoringslisten, men noterte seg for en målgivende da han spilte Ruben Loftus-Cheek fri i feltet.

Den engelske spissen, som ble byttet inn da det gjensto 20 minutter, hamret inn de blås andre scoring for kvelden og fastsatte sluttresultatet til 2-0 åtte minutter før full tid.

Dermed ble alle poengene igjen på Stamford Bridge. Chelsea har nå 31 poeng og ligger sju poeng bak serieleder Manchester City. Fulham på sin side ligger sist på tabellen med sine åtte poeng.

I neste runde tar Chelsea turen til Wolverhampton, mens Fulham tar imot Leicester.