– Han kommer til å bli drept i ringen, sier Tyson.

Stjernekampen mellom McGregor og Mayweather går i Las Vegas 26. august. Oppgjøret er ventet å generere enorme pengesummer.

Men utfallet er gitt på forhånd, ifølge Tyson. Den tidligere tungvektsmesteren mener McGregor gjorde en stor tabbe da han godtok å møte Mayweather i bokseringen.

– I boksing kommer McGregor til å bli drept. Jeg trodde de skulle kombinere MMA-regler med boksing. Det er jo det dette handler om: Kan en bokser slå en MMA-fyr? McGregor putter den dumme ræva si i en posisjon der han kommer til å bli knocket ut. Han vil ikke ha en sjanse, sier Tyson, ifølge Daily Telegraph.

MMA-stjernen Connor McGregor (t.h) møter den ubeseirede boksekongen Floyd Mayweather i ringen 26. august. Foto: Scott Heavey, PA / AP / NTB scanpix

Irske McGregor har skaffet seg et stort navn ved å dominere i Mixed Martial Arts (MMA). Selv har han svært stor tro på seg selv før møtet med Mayweather.

– Jeg skal knocke ham ut i løpet av de fire første rundene. Merk mine ord, sa han nylig.

Mayweather, som går under kallenavnet «Money», la egentlig opp i 2015. Boksekongen er ubeseiret med sine 49 seirer på like mange forsøk som proffbokser.